Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjeverna Koreja
Povratak na članak

SAD uvodi dodatne sankcije: 'Režim je kemijskim oružjem ubio Kimovog polubrata'

SAD uvodi sankcije zbog upotrebe kemijskog i biološkog oružja protiv Sjeverne Koreje, koje se nadovezuju na postojeće sankcije protiv te zemlje a koje su vezane uz njen nuklearni i raketni program.

Komentari 2

PL
@ploto@
09:41 07.03.2018.

Rekoh,ovo je usmjereno protiv smirivanja stanja između obje Koreje.Korejci žele razgovor,a američki psihopati iz duboke države žure čim prije otvoriti novo ratno žarište.

VL
TO
Toni70
10:22 07.03.2018.

SAD uvodi dodatne sankcije: 'Režim je kemijskim oružjem ubio Kimovog polubrata' Koja ljubav zapada prema Kimovom bratu kojega su ubili zna se ali ne sumnja se na prave liquidatore . Nisu ni Gadafija niti Huseina nebi rado niti Assada ii Erdogana . Jedino navodno priča se hvale se da su hrabri Ameri Bin Ladena-bivšeg prijatelja saveznika ubili da ne kaže zapadu nimalo njegovu istinu . Tako nam uvijek ostaje njihova demokratska . Kao i lukavi Englezi presude špijunima i naravno optuže Putina . Jer nemaju realnih argumenata protiv toga njihovoga "neprijatelja" ? zaborave tko ih je zaista bombardirao i raketama maltretirao i i na više stotine tisuća civila pobio . Nemaš razloga onda ih moraš producirati i to je to . Naravno možda nebi sami ni došli na jeftinu uštednu ideju ubiti nekorisne ruske agente koji su bezvrijedni više da ih prijatelji ne zatraže za uslugu i to u pravo vrijeme .... Bolje to nego ih financirati u nedogled a imaš još lijepu propagandnu korist.. Jer svi ti vjeruju kad znaš kojima prodaješ "svoju istinu "...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.