Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na zahtjev DORH-a
Povratak na članak

Sabor ponovno skinuo imunitet Tomislavu Sauchi

Prije izglasavanja, SDP-ov Arsen Bauk i HNS-ov Milorad Batinić tražili su da se glasovanje odgodi do idućeg tjedna

Komentari 10

ZI
zis101
14:09 21.04.2017.

Nikakva šteta, čovjek umjesto da radi u Saboru čita knjige. Nije ni čudo da je bio savjestan i u Vladi, što nije, možda mu se to s dnevnicama ne bi niti dogodilo… Al trebalo je ići s Zokom žderati ii lokati naokolo. Sad cvili. On žrtva? Pa ovaj narod je tvoja žrtva. Saucha narod te plaćao da radiš svoj posao. A priznao si da si bio nemaran i da je pritom nastala znatna financijska šteta. Pa što je to? Kriminal naravno. Pa već zbog toga trebaš na robiju.

VL
SK
skypilot
14:50 21.04.2017.

Klasična udbaška rabota u hrvatskom udbaškom pravosuđu. Vještaci zaključuju da je nedvojbeno na putnim nalozima Sauhin potpis. Onda dolazi dežurni udbaš-supervještak i na novom vještačenju istih potpisa, teškim "pravnim" frazetinama i retoričkom magluštinom "utvrđuje" (nepobitno) da to jednostavno ne moguu biti Sauhini potpisi. Tako rade udbaški sudovi i njihovi vještaci u Hrvatskoj. Državni odvjetnici namjerno pišu tužbe koje padaju odma' na početku rasprave i to po naputku drugova iz Komiteta. Ili se recimo donese prvostupanjska presuda, čista k'o suza, u igru ulaze udbaši, suđenje se ponavlja i na drugom suđenju presuda pada k'o gnjila kruška. Naravno, pronađena je veza kod utjecajnog druga iz Partije ili pravosuđa i stvar riješena. Pravosuđe- udbaška, kriminalna organizacija i gnjilotina koja ima zadatak dobiven od četničkog Vrhovnog štaba, totalnim kaosom uništiti Hrvatsku.

VL
MX
Mister X
13:52 21.04.2017.

Sabor ponovno skinuo imunitet Tomislavu Sauchi.. Dokad če mu ga skidati i oblačiti ?

VL
ZD
zdepar
20:47 21.04.2017.

onaj tko se i malo razumije u istražni postupak može iz sauchinog i baukovog ponašanja, kao i istaknutih potreba istražitelja, nedvojbeno zaključiti da je saucha u dosadašnjoj istrazi - lagao, to je njegovo pravo u tom položaju, ali saucha jee nedvojbeno lagao i mora se suočiti s novim ispitivanjima kojima se pokušava otkriti istina

VL
Avatar nula
nula
21:57 21.04.2017.

Lik je lopov, stiti ga se da se zastiti Milanovic, koji je nestao u... prirodi. Zoka , javi se !!

VL
FN
Fr@njo
19:14 21.04.2017.

ima jedan drugi kojem ne treba skidati imunitet..samo treba htijeti..

VL
DO
doktorica
08:32 22.04.2017.

a ako se dokaže da nije kriv,onda će mu ga vraćati,koja glupost

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.