Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pa ti varaj...

S ljubavnicom krenuo na put, iznenađenje ga dočekalo već na aerodromu

ljubavnica
Foto: Screenshot
1/2
11.05.2018.
u 18:16

Par je planirao otputovati u popularno ljetovalište, no prekinuti su već u zračnoj luci

Jedan je Kolumbijac s ljubavnicom odlučio otići na romantično putovanje, no ono je prekinuto već u zračnoj luci.

Naime, njegova supruga posumnjala je da je muž vara pa ga je pratila. Uhvatila ga je s ljubavnicom kako čeka u redu za let na aerodromu Jose Cordova u blizini kolumbijskog grada Medellina.

– Obećao si mene i dijete voditi u restoran, a danas si s njom na aerodromu. Odmah je se riješi ili ću napraviti skandal ovdje. Udari me slobodno ako smiješ pa da odmah završiš u zatvoru – prijetila je žena svome nevjernom suprugu.

Ljubavnici je usput dobacivala da je prostitutka, a ostali putnici u čudu su gledali cijelu situaciju, dok je bilo i onih koji su trojac snimali pa je njihov ljubavni trokut brzo postao hit na internetu.

Prevarena žena u jednom trenutku je uhvatila suprugovu ljubavnicu za kosu i počela je vuči dok ju je muškarac branio i pokušavao rastaviti.

Vjeruje se kako su muškarac i ljubavnica planirali otići na putovanje u Cartagenu, poznato kolumbijsko ljetovalište, no ne zna se jesu li do njega uspjeli i doći.

Ključne riječi

Komentara 27

DU
Deleted user
18:57 11.05.2018.

Karolinice😍😍😍😍samo lupaj!!!

ST
Stojko
12:57 12.05.2018.

Uvijek su mi bile najjače prevarene žene koje za prevaru ne okrivljuju muža već ljubavnicu, časteći je epitetima kurva, prostitutka itd.

AE
Aedes2017
08:06 12.05.2018.

Takvog gada odmah ostaviti.Ajd da je bilo nešto usput..no budaletina pravi feštu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije