Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
investicija
Povratak na članak

S 14 modernih topova za snijeg skijaška sezona na Platku trajat će 50 dana

U omiljenom riječkom skijalištu testira se novi sustav za zasnježivanje vrijedan 23 milijuna kuna

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
07:09 03.01.2020.

baš fino, jako smo bogati, kad imamo 23 mil kuna za novu opremu za zasnježivanje, koja će omogućiti skijanje čak 50 dana godišnje! samo nas kuvajt i emirati mogu pratiti! umjesto da se ugledamo na švicarce, austrijance, koji napuštaju skijališta koja se nalaze na lokacijama nižim od 1.500 metara nadmorske visine, mi ćemo uskoro otvarati skijališta uz more! jako su lukavo ovo izveli, nigdje u tekstu ne piše da ovo financira županija, grad općina, uz obilatu pomoć države. u biti, to je privatni centar na javnim jaslama. baš jadno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.