Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO DRAMATIČNO ZAOŠTRAVANJE
Povratak na članak

Rusija zaprijetila da će prekinuti odnose s EU i uskratiti joj cjepivo

Kremlj na valu uspjeha Sputnika V najavljuje najoštrije mjere ako Bruxelles uvede nove sankcije Moskvi zbog “slučaja Navaljni”

Komentari 302

VE
Veles
16:23 13.02.2021.

Germanski nacistički antiSlavenski admini iz VL: jebite si svi od reda majku u usta i dupe naizmjenično. Dajete mi crvene kartone i brišete komentare i to nakon blokade računa na dvije godine!!!! Ako vas sretnem na ulici nabiti ću vam baše glave u vaše guzice radi fašističke propagande koju širite. Trebalo bi vas sve javno streljati radi namjerno trovanja hrvatskog naroda vašim podlim sugestivnim lažima. Bando pokvarena!!!!!! Sada mi opet blokirajte račun na dvije godine jer govorim zabranjenu istinu na ovom švapskom propagandnom portalu!!!!!

VL
MA
MatanP
18:46 13.02.2021.

Nekada su komunisti sirili price kako "u Rusiji ima psenica , 1 je posijes - 7 puta zanjes" Izgleda propaganda nije prestala , samo danas lazi zamotavaju u drugi celofan.

VL
ST
Startrack
16:17 13.02.2021.

Hajde Rusi vratite Japancima otoke koje ste ukrali ko zadnji bjednici kad je japan bio pobjedjen od USA nukelarnim bombama.

VL
ST
Startrack
16:08 13.02.2021.

Zivjela EU predvodjena nordijskom rasom, najproduktivnijom rasom na svjetu. Situacija je odlicna za Hrvatsku naciju. U kakvu sunas drzavu bdle uvalile prije 100 godina ovo je cudo sta danas imamo. Kad sam to rekao najveca glupost je bila 2. svjetskiski rat. Rusi jesu nesposobni mazlumi al opet su nasa bjela rasa i mise nesmjemo medjusobno unistavat. To je uvjek za dobrobit doktora i inzenjera sto nadiru sa juga i istoka.

VL
Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
14:28 13.02.2021.

I onda neko kaže da nam netreba LNG terminal ....sad neka Rusi prekidaju odnose s kim hoće .....energetska ovisnost o jednom izvoru je smrt .

VL
Avatar PatriaCro
PatriaCro
18:16 13.02.2021.

Europa mora prestati kupovati plin od Rusije, i početi kupovati od Hrvatske i Poljske. Pa neka Rusija nađe drugog kome će prodavati, što naravno nema kome.

VL
YE
yelloman
02:30 14.02.2021.

Sputnik do sad nije ni jedna zemlja koja ga je narucila dobila u trazenim kolicinama. Svi su dobili oko 10% obecane kolicine. Putin se jos nije cijepio a danas je izjavio da ni nece do kraja ljeta. Putin i dalje sjedi u bunkeru i svak koji treba doci do njega mora odraditi 2tjednu karantenu prije.

VL
Avatar ilirac
ilirac
15:41 13.02.2021.

I tako dodemo do onoga trebamo li mi zrakoplove ili ne. Naravno da trebamo i to samo americke i ni jedne druge jer europa, uz duzno postovanje nekolicine, nije uvjerljiva kao siguran saveznik jer je na zalost kao ujedinjena doo sad pokazala prilicno nejedinstvo.

VL
HR
hr76
21:08 13.02.2021.

EU ne smije pristati na ucjenu. Sankcije Rusiji za Navaljnog, šteta za Sputnik, ali treba uložiti s Izraelom napore u lijek koji je u trećoj fazi ispitivanja, i čiju licencu EU treba odmah kupiti.

VL
I4
ivan.42
15:39 13.02.2021.

Rusija je jedini pravi neprijatelj Evrope.Na sreću sada je izgubio partnera Trumpa.

VL
Avatar Mario1000
Mario1000
08:25 14.02.2021.

Dosta njih pluje po evropi ,a svi trce u njemacku ,Austriju ,itd ,za boljim zivotom idi u rusiju vidjet standarda i zivota ,placa dvijesto eura

VL
ZA
zagabria5
19:19 13.02.2021.

Rusija jedva čeka da se razjedinjena Europa raspadne na ovaj ili onaj način. Nakon toga će zlostavljati i ucjenjivati državu po državu svaku za sebe, baš kao u doba SSSR-a. Ovaivi nediplomatski istupi su dokaz da je to njima sasvim realna opcija. Ništa se nije promijenilo u Rusiji samo Europa je postala naivna i razmažena kao francuska sobarica. Čeka je dobro otrežnjenje, možda jedino Njemačka uspostavi posebne odnose, ostali će postati mete rusko kinesko američkih predatorskih vlada. I mi su ušli u tu zajednicu, svaka nam čast

VL
JO
jorgen
15:21 13.02.2021.

Gospon Romac, kako to da niste niti jednim člankom popratili američko okretanje leđa EU prekidom isporuka cjepiva? Nije li to gledanje vlastitih interesa, a činjenica da njihove sve isporuke od prvog dana ovise o političkoj podobnosti (jer zemljama poput Irana, Kube, Venezuele su SAD uvele sankcije na medicinske potrepštine) govore o itekakvim geopolitičkim igrama države koju vi pogrešno držite za europskog saveznika? Usudite li napisati koju riječ protiv svojeg gospodara ili ste se zakleli na šutnju i vjernost?

VL
OP
opančar
15:06 13.02.2021.

putin vlada tobože diktaturom a birtije mu rade i nema policijskog sata, a e eu predsjednici vladaju "demokratski", svojim državama što su pol svojih građana zaključali u stanove i kuće radi "korone", ha ha ha, koje licemjerje zapada, stalo eu do demokracije, što onda ne oslobode asanža iz engleskog zatvora, hi hi, ha ha.

VL
20
20021950
09:54 15.02.2021.

Putinova ucjena cjepivom je degutantna i odvratna !

VL
Avatar cros
cros
17:26 13.02.2021.

Upravo ova NOVA ucjena Rusije najbolje govori zbog čega NIKAKAV PLIN iz Rusije NE smije i NE može biti dio energetskog snabdijevanja! Agresija na Ukrajinu, likvidacije oporbenih prvaka je vječni politički "stil" Putina i Rusije!

VL
MK
MKinkognito60
15:00 13.02.2021.

Rusi sada imaju Novaljnog kako bi prikrili nemogućnost zadovoljavnja tržišta za cijepivom. Kad bi mogli toliko cijepiva proizvest, otkad se cijepivo proizvodi cijela Rusija pa i Bjelorusija bi bili procjepljeni od najstarijeg pa do bebe koja se tek rodila. Rusi sada na Novaljnom provociraju sukob ali i znaju kako bi zaoštravanje više naštetilo. Ruisija samo hoće saznati koliko daleko mogu ići, znaju i kolko su ipak nejedinstveni, više se boje svoje države nego bilo koga drugog. Prekid odnosa sa zapadom znači ujedno blokiranje interneta, izgon novinara i veleposlanika, zapravo totalna cenzura sa kojom bi možda osigurali vlast u rusiji. Pa taj scenarij prijetnji i plašenja imamo već od Velike Britanije koja krade cijepivo, izmišljaju svojstva novih sojeva jer znaju kako je to teško dokazati ili demantirati. Zašto to ne bi Rusi radili. Još prije 15 godina sam izbacio plin iz kuće i imam peć na drva koja je sada kao ukras i u spremištu drva za cijelu sezonu ako ustreba. Evropa osobito njemačka ima priličan broj nuklearki koje su zaustavljene u takozvanom mirovanju i imaju resurse za ponovni pogon. Rusi imaju plin koji mogu ali i ne moraju prodati. Njihova prijetnja prekidom odnosa je više pokazivanje zubi (ne mišića).

VL
Avatar PatriaCro
PatriaCro
17:06 13.02.2021.

Što prije uvesti. Sa Komunističkom Kinom i nedemokratskim zemljama poput Rusije se ne pregovara previše. Liberali i Ljevica su totalno uništiti Europu ( EU ).

VL
IK
ikbmibm
21:49 13.02.2021.

Erdogan ,napušta svog ratnog druga Putina i ulizuje se Bajdenovoj adminisraciji.Sirija je uvjek kost u grlu.

VL
Avatar peacemaker
peacemaker
21:26 13.02.2021.

Teroristički režim Putlera se mora srušiti,makar i silom.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.