Naslovnica Vijesti Crna kronika

Rumunj prosjačio po gradu pretvarajući se da je gluhonijem

Od građana je tražio milostinju, prikazivajući se kao gluhonijema osoba, čime je, kako kažu u PU varaždinskoj, "izazivao samilost, ali i negodovanje kod građana"
20. svibnja 2019. u 13:26 1 komentara 490 prikaza
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Policija je u Varaždinu prijavila 19-godišnjeg prosjaka koji je u subotu oko 13.50 sati na Trgu Slobode od građana tražio milostinju, prikazivajući se kao gluhonijema osoba, čime je, kako kažu u PU varaždinskoj, "izazivao samilost, ali i negodovanje kod građana".

Beograd: Velik broj beskućnika pored brojnih dućana u ulici Kneza Miloša Dirljiv prizor Djevojka kleknula i zagrlila prosjakinju na ulici: 'Srce mi se steglo'

Riječ je o državljaninu Rumunjske koji je uz optužni prijedlog i zahtjev za izricanje zaštitne mjere udaljenja s područja Varaždina priveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Varaždinu.

- Nakon saslušanja kod sutkinje, 19-godišnji mladić je pušten na slobodu, bez izrečene zaštitne mjere - izvijestili su u PU varaždinskoj.

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
  • pax5:

    Pa takvih je pun centar Zg....malo,malo , po trgu glume gluhe...užas...