Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Roko Karan pretučen iza ponoći na splitskoj rivi!

12. studenoga 2008. u 19:21 107 prikaza

Teror ulice u Splitu! Roko Karan, 19-godišnji sin pjevača Gorana Karana, dovezen je prošle noći malo iza ponoći u KBC Split. Djelatnici Hitne pomoći pronašli su ga na splitskoj rivi, nakon dojave građana.

Prvo na psihijatriju
Prvotno se nije znalo što je s mladim Karanom. Navodno je djelovao dosta dezorijentirano, pa se posumnjalo da je pod utjecajem alkohola ili droge. Testovi su, međutim, bili negativni, Roka su smjestili na Odjel psihijatrije. No na intervenciju dežurnog psihijatra dr. Borana Uglešića, Roko je odveden na CT pregled. Bila je to odluka koja je možda mladome Roku spasila život!

Snimka je, naime, pokazala teške ozljede glave. Nagnječenje mozga. Roka Karana prebacili su na Odjel neurokirurgije, gdje njegovo stanje liječnici budno motre. Gotovo cijeli dan i cijelu noć uz sina je bio otac Goran Karan, koji za medije nije htio ništa izjaviti.

Razumljiva je njegova suzdržanost. Izvan sebe je od bola i zabrinutosti! Tek se kratko oglasio jednoj radiopostaji.

– Nemam komentara - teškim je glasom rekao. Preko svoje menadžerice Ornele Kipčić Bauer zamolio je za razumijevanje.

Napala ga trojica
Što se zbilo s Rokom ne zna ni splitska policija, koju su nazvali iz bolnice, što je uobičajena procedura u ovakvim slučajevima.

Zbog izrazito teškog stanja s mladim Karanom tijekom dana nisu uspjeli razgovarati. Nadaju se kako će njegov iskaz makar donekle pojasniti što se zapravo zbilo u sitan noćni sat, u samom središtu Splita, pred Dioklecijanovom palačom. Gradom se raširila priča da su Roka napala trojica mladića. Što im je zasmetalo, (zasada) nije poznato.

Pretpostavlja se da se radi o još jednom slučaju bezrazložnog, obijesnog mladenačkog iživljavanja, vjerovatno pod utjecajem alkohola ili kakvih drugih stimulansa.

Mladi je Karan dobio, čini se, udarac u tjeme i nos. Napadači su s njega potrgali i mp3 player, koji je nosio sa sobom.

Zagreb: Premijer Plenković o gospodarskim mjerama Vlade zbog koronavirusa
PREVENCIJA
Vlada održala telefonsku sjednicu: Zatvaraju se ovi granični prijelazi
Divaaa
BEAUTY OTKRIĆE
Konačno sam pronašla rutinu za čišćenje i njegu lica