Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon Rasističkog ispada u Zagrebu

Rimac odgovorio Pauku nakon što ga je kritizirao jer zapošljava strance: 'O čemu ti, ograničeni čovječe, pričaš?'

Mate Rimac predstavio Neveru: Ovaj  auto pomiče granice
Grgo Jelavic/PIXSELL
28.11.2021.
u 12:24

Bravo Mate, legendo, samo ti uvozi radnu snagu koja radi za duplo manju plaću od Hrvata pa se čudi zašto se Hrvati osjećaju prevareno i iskorišteno - napisao je Pauk bivši splitski gradski vijećnik

Nakon što je Mate Rimac na svom Facebooku u subotu objavio da su njegovi strani kolege pretučeni u rasističkom napadu u Zagrebu, bivši splitski gradski vijećnik Martin Pauk na Facebooku je ostavio komentar. 

- Bravo Mate, legendo, samo ti uvozi radnu snagu koja radi za duplo manju plaću od Hrvata pa se čudi zašto se Hrvati osjećaju prevareno i iskorišteno - napisao je Pauk.  - Šta, bit će da nema dečkiju u Zagrebu, Osijeku ili Splitu koji su završili tehničku školu i kvalificirani su za rad u tvojoj firmi? Ah, da, naravno da ih ima bar 10-15 razreda samo u ovoj generaciji, ali ne žele raditi za kikiriki da bi njihov gazda mogao kupovati kuće od dva milijuna eura i aute od pola milijuna - dodao je. 

Foto: screenshot/Facebook

Brzo je stigao i Rimčev odgovor.

- O čemu ti, ograničeni čovječe, pričaš? Kod mene rade ljudi koji su radili u Tesli, Appleu, Ferrariju, Porscheu... Koliko oni zarade u godini kod mene, ti nisi nikad vidio. U mojim firmama (Rimac Grupa, Bugatti Rimac, P3 i Greyp) radi preko 1600 ljudi, od kojih je 80+ posto Hrvata -  odgovorio je Rimac.

- Martin, odlepršaj sa svojim desničarskim forama s mog profila u troskoku. Hvala -  napisao mu je.

Foto: Screenshot/Facebook

Ključne riječi

Komentara 60

TO
TORQUEMADA
13:32 28.11.2021.

Nije problem što je netko desničar, problem je kad je netko glup!

Avatar Foton
Foton
14:35 28.11.2021.

Visoka tehnologija je kao danasnji nogomet. Da bi bio vodeći klub u Engleskoj , Španjolskoj, Njemackoj, kupuješ talente po cijelom svijetu. Gotovo cijela nasa repka igra vani. Šefovi Googla i Microsofta su Indijci, pola americkih Nobelovaca su stranci. Rimac istoo tako traži talente po cijelom svijetu, koji imaju iskustva iz Apple, Porsche, jer takovih nema u Hrvatskoj. Samo tako moze uspijeti. A to je sitnozubima velika novost, a u svijetu normalno.

RZ
Rocky.Zg
13:03 28.11.2021.

Što reći nekome tko je glup ? Ovaj nekakav kao desničar je toliko niske inteligencije da ništa neće shvatiti niti nakon 10 dana objašnjavanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije