Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAO BEZ PAMĆENJA

Riješen misteriozni slučaj: Mladić iz Zagreba doznao kako je zadobio ozljede

Facebook
17.12.2020.
u 15:20

– Izgleda da sam imao epileptični napad – otkrio je mladi Zagrepčanin

Priča o mlađem muškarcu iz Zagreba koji je završio u KBC-u Sestre Milosrdnice zbog ozbiljnih ozljeda za koje nije znao kako ih je dobio, dobila je objašnjenje. Prema riječima samog mladića, najvjerojatnije je u pitanju bio epileptički napad.

– Doznao sam od više ljudi koji su bili na mjestu gdje se to dogodilo i pomogli mi. Izgleda da sam imao epileptični napadaj. Dobro sam i ne bih radio galamu iz toga više, nadam se da razumijete – rekao je K. B. za Index

Podsjetimo, iz sjećanja mu se izbrisalo punih 25 minuta, točnije od izlaska s posla u 18.30 pa do ulaska u stan u 18.55 sati kada je pred starijeg brata došao dezorijentiran i s razderotinom na čelu te pomaknutom čeljusti. Ne bi li otkrili što se zapravo dogodilo i rekonstruirali rupu u sjećanju, o svemu je odmah obaviještena policija, a objavljen je i status koji se masovno proširio društvenim mrežama.

Blažek je zadobio blaži potres mozga te mu je ozlijeđena čeljust.

Komentara 15

PE
PetrusManus
21:55 17.12.2020.

Ovi koji komentiraju ovako bijedno i jadno tuđu nesreću, trebalo bi se njima desiti takovo nešto pa bi kukali i cvilili kao pič...

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
16:46 17.12.2020.

Jbga... kako je sve relativno u životu. Iz te nove perspektive, bilo bi ti sad draže da te netko mlatnuo i opljačkao 😐

PR
Pravednik69
13:48 18.12.2020.

Oće to od alkohola i droga...nije dobro mješat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije