Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na ekonomiju stiže revizija
Povratak na članak

Revizija na Ekonomiji utvrdit će koliko je tko zaradio na Ljetnoj školi

Još nije dogovoreno hoće li doći državna revizija ili će fakultet angažirati neovisnu revizijsku kuću. A kao što će se provesti vanjska revizija, isto će se tako napraviti i unutarnja revizija poslovanja, kazala je v.d. dekanica Melita Kovačević.

Komentari 11

BT
bili-tartuf
13:36 19.02.2010.

eko,..u drzavi cé svi postati \"ekonomisti\" i filozofi,....a ki cé sa rukama-delati ??

VL
BT
bili-tartuf
13:38 19.02.2010.

nazalost u svim tim raznim-skolama, ne ucí se o postenju,..vec´kako cé se nesto Zmuljati za vlastiti zép !!...

VL
BU
bubimima
11:53 19.02.2010.

Šta se tu ima istraživati? Ljetna škola je bila samo jedan dobro organizirani praktikum kako poslovati u lopovskom društvu. Jasno da su onda svi polaznici škole zaslužili diplome o uspješno savladanom umijeću.

VL
KN
knezo
11:53 19.02.2010.

Zanima me dali svi koji su ispite dali na nacin da su sjeli i ucili, mogu od fakulteta dobiti potvrdu da su idioti?

VL
MM
Mladen Miletić
12:09 19.02.2010.

To je prava država koja neda ne trpi da nitko nešto zaradi... Pardon u Hrvatskoj nemože nesmije nitko da zaradi svi moramo biti jednaki gladni kao kod Tita ako te se pita ! Onda si pravi i nitko ne sumnja u tebe onda svi znaju da si pravi Hrvat, a naročito ako se motaš oko kontenjera za smeče... Odkako su mnogi Hrvati našli svoju sreču u smeču; tvrde nam da imamo i demokraciju veču !

VL
DU
Deleted user
12:23 19.02.2010.

da je taj faks dobar, ne bi imali najveće poreze na svijetu i državu pred bankrotom, bolje bi bilo da se svi sa faksa pošalju na burzu, isti ukine, a da se na svim mjestima u državnim ustanovama ekonomisti i čistaći zamjene za radna mjesta jer čistaćice sigurno više znaju o realnoj ekonomiji nego ekonomisti.....ali ni to niije dobro rješenje jer bi onda zapeli u prljavštini i smeću jer ekonomisti nisu sposobni i kvalificirani za mjesto čistaća.

VL
GB
golub.branimir
12:24 19.02.2010.

Ovi u ljetnoj školi su shvatili da se u Hrvatskoj ionako ne cijeni, pa jedini cilj imati diplomu i rodjaka na pravom mjestu i nema frke za zaposlenje i brzo napredovanje. Drugim riječima, svi ostali su idioti koje su roditelji odgajali u kršćanskom duhu i naučili moralnom i etičkom ponašanju u životu. Ovi drugi su na nedjeljnim misama u prva tri reda, a poslije mise u nekom finom restoranu na obiteljskom ručku. Na misu dolaze u automobilima koji ni slučajno ne smiju biti jeftiniji od 5000 eura. Tako otprilike izgleda zemlja znanja.

VL
GB
golub.branimir
13:13 19.02.2010.

(ISPRAVAK)Ovi u ljetnoj školi su shvatili da se znanje u Hrvatskoj ionako ne cijeni, pa je jedini cilj imati diplomu i rodjaka na pravom mjestu i nema frke za zaposlenje i brzo napredovanje. Drugim riječima, svi ostali su idioti koje su roditelji odgajali u kršćanskom duhu i naučili moralnom i etičkom ponašanju u životu. Ovi drugi su na nedjeljnim misama u prva tri reda, a poslije mise u nekom finom restoranu na obiteljskom ručku. Na misu dolaze u automobilima koji ni slučajno ne smiju biti jeftiniji od 50000 eura. Tako otprilike izgleda zemlja znanja.

VL
DE
Deprimirani
13:24 19.02.2010.

Dragi Bože!! Koliko novih nepotrebnih ljudi!! Možda čak neki i novi ekonomist razorne snage srednje ATOMSKE BOMBE !!!

VL
NE
nepotrebni
13:35 19.02.2010.

Moglo bi se tamo jos stosta toga ispitati. Od broja upisanih dodiplomaca, cijene i brojeva postdiplomskih studija, revizije prijemnih ispita i ispita na samim studijima itd. Nazalost, na ustrb kvalitete taj studij je postao novcano srediste sveucilista, a nigdje nema fakulteta na medunarodnim ljestvicama najboljih poslovnih/ekonomskih ucilista.

VL
MA
martinovicg82
13:48 19.02.2010.

to je bilo jedno legalno prodavanje ispita, to su pravi ekonomisti , zna se šta se traži pa se i to na \"legalan\" način i proda .. nešto kak i pravnici kad traže rupu u zakonu ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.