Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ULICAMA ADDIS ABEBE

Reporter Večernjeg lista u Etiopiji: Ovdje se sprema jugoslavenski scenarij

23.01.2022.
u 20:07

Gotovo polovica stanovništva pripada pravoslavnoj crkvi, pa tako i dva najveća sukobljena tabora. Ovdje se oduvijek živjelo u heterogenom religijskom društvu iako je u povijesti postojala tendencija prikazivanja Etiopije kao u prvom redu kršćanske kulture

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Apsalar
Apsalar
22:20 23.01.2022.

Ako nije spc onda za njih ima nade. Ako je, piši Etiopija propala.

NO
nogogaz
22:49 23.01.2022.

Sigurno su gladni i siromašni, kad su pravoslavci!!! CRO im je uzor!

Avatar Tombstone
Tombstone
22:19 23.01.2022.

Jugo scenarij? Dakle jedna (bogatija) oblast Etiopije ima ustavno pravo na izlazak iz drzave koji su (ili ce) izglasati na referendumu a druga (siromasnija) koja ima ogromnu vecinu u vojsci i policiji ce to vojno pokusati sprijeciti s izlikom da mali dio njenog stanovnistva zivi u bogatoj pokrajini i osjeca se ugrozenim? A tamo su dosli prije 500 godina bjezeci pred stranim osvajacima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?