Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobuna liječnika
Povratak na članak

"Reforma je štetna za pacijente! Kreće peticija protiv spajanja"

- Ukidanjem nekih ustanova nestaje i izvozni “trade mark” pojedinih bolnica, npr. Sveučilišne klinike "Vuk Vrhovac", kaže prof. Metelko.

Komentari 7

BR
branitelj
21:52 07.06.2010.

hdz u 20godina uspio što srbi nisu od kraljevine SHS totalno uništit hrvate

VL
AK
akil
22:20 08.06.2010.

Jadniste je napisao da je ministar seljačina.Da,tako se govori kad je netko bilo gdje dalje od Hrvatske.Možda ti ona i nije domovina pa nije čudo.Seljačina si ti jer mrziš sve što je Hrvatsko a tko si ti?Odaberi najblaži izraz i biti ćeš veliko \"h..vno!!

VL
TO
torrente
21:09 07.06.2010.

opiru se lopovi doktori svim pokušajima da se dovedu u red.jeftinija nabava lijekova njima nije u interesu jer ih većina doktora je na platnom popisu farmaceutske industrije.

VL
PU
pumbica
23:11 07.06.2010.

Najbolje bi bilo da cjela Hrvatska .Ima bolnicu samo u Gospiću.Onda bi Milinović došao na svoje.Niko ni lud nebi smanjio Bolnice.I u Zagrebu zagrebaćke bolnice.Su potrebne jer je milijonski grad.Šta bi se dogodilo da se makne bolnica u Draškovićevoj?Je je jedina bolnica koja je dan i noč pona ozleđeni pacjenata......

VL
JA
jadniste
21:28 07.06.2010.

ti torrente seres gluposti....ovo je seljacina licka koja pokusava svim silama progurat raznorazne reforme u nadi da ce uci u povijest....zakon o pusenju pa ga ukini pa ga donesi, cekam kad ce to isto sa umjetnom oplodnjom i sad sa bolnicama....smradovi nesposobni kljucaju ko sljepe kokoske pa kad pogode u zrno odmah na sva zvona svoje uspjehe....tako i JACA sa svojim gospodarskim oporavkom....nabada nabada al jos nikako u zrno

VL
DO
doktorica
22:17 07.06.2010.

Jadno naše zdravstvo u kojem vlada politika a ne medicina!

VL
PO
pop72
09:42 08.06.2010.

kreće spajanje čega to kreće spajanje bolnica, jedna jadna i siromašna hrvatska ima jednu i jedinu bolnicu uskoro bolnicu u gospiću, spaja se što komunizam i fašizam u jedno u klero fašizam- danas nakon ne tako davno u komunizmu namm konstantno vikali o klero fašizmu a danas u slobodnoj i neovisnoj lijepoj našoj zaista zaživi klero-fašizam: zakon o mpo-u vršenje pokusa na ljudima, spajanje bolnica-nema se mogućnost krađe pojedinačno po bolnicama no sada će da milimajmun krast po narudžbi pravdajući se da treba tog tliko i toliko jer je puno bolnica u jednoj bolnici, poput toalet papira za inž. bojnu roje, liječnička povjerenstva-liječnici umjesto da rade oni kolju bolesne tjerajući ih da krepaju radeć, nitko nije i nemože biti bolestan osim povlaštenih a o haraču i ostalim klero-fašističkim progonima da i ne govorimo. Do sada su krali pojedinačno po bolnicama a sada će milimajmunović da krade gro u hdz-eovskom (hrvatsko zločinačkom društvu), idi stoko crnči dok ne crkneš a ja ću da ubirem pare da sagradim vilu i kćeri da plaćam festivale.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.