Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Recite ne diskriminaciji: Problem je puno veći od jednog slučaja

Dvije curice nisu usamljeni slučajevi grube i ponižavajuće diskriminacije koju doživljavaju djeca s teškoćama u razvoju

Komentari 5

Avatar arhaika
arhaika
23:57 05.09.2018.

Nije diskriminacija, vec roditeljska nonsalantnost. Ako imate dijete s teskocama onda se treba na vrijeme napraviti obrada logo i psihol i onda bi se sve stiglo. A ako se tek na pregledu u skoli to zatrazi ps sto je roditeljj radio svo vrijeme prije onda se ni ne moze stici sve odraditi.

VL
Avatar Latiputta
Latiputta
01:20 06.09.2018.

Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==> Sexydrom.com

VL
VI
VisAVis2
07:43 06.09.2018.

Kakva diskriminacija, gluposti i bombastični naslovi! Administracija! Drzavno administrativno maltretiranje roditelja i đaka! Dovedi dite u školu i kvit! Neka se državni uhljebi dalje brinu o formalnostima!

VL
DU
Deleted user
22:08 05.09.2018.

Kakva diskriminacija ne opravdavam ovaj administrativni aparat što državni što gradski,katastrofa su polovici bi odmah otkaz dao jer niša ne rade niti šta zanaju,samo te šetaju od ureda do ureda. Ali i roditelji bi trebali više voditi brigu,bez obzira šta su ti rekli pa otiđi u školu,provjeri dali su papiri stigli,ne biti samo gotovan i čekati drugi će to riješiti.I još kaže da je i sa prvim djetetom bilo problema,tim više bih išao provjeriti dali je sve posloženo.

VL
NO
nogogaz
22:00 05.09.2018.

Demoktatski i birokratski domoljubi....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.