Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žurni postupak

Recidivistu 25 dana zatvora i 12 mjeseci zabrane vožnje

prometni policajac
Ilustracija: Zeljko Lukunic/PIXSELL
24.12.2020.
u 10:06

Policijski službenici protiv 27-godišnjaka su podnijeli optužni prijedlog mjerodavnom Općinskom sudu, na kojemu je slučaj isti dan dobio epilog.

Zbog ponovljenog prometnog prekršaja, 27-godišnji recidivist u žurnom je prekršajnom postupku na Općinskom sudu u Novoj Gradiški kažnjen kaznom zatvora od 25 dana, a izrečena mu je i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima u trajanju od 12 mjeseci.

Podsjetimo, službenici Policijske postaje Nova Gradiška u srijedu, 23. prosinca oko 1.45 sati ponovno su u prometnom prekršaju „ulovili“ 27-godišnjeg vozača, učestalog počinitelja prometnih prekršaja.

Kako se navodi u priopćenju PU brodsko-posavske, policajci su na državnoj cesti D-51 kod Nove Gradiške tijekom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je upravljao recidivist, za kojeg je utvrđeno da vozilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje.

Policijski službenici protiv 27-godišnjaka su podnijeli optužni prijedlog mjerodavnom Općinskom sudu, na kojemu je slučaj isti dan dobio epilog.

Komentara 2

BB
bozo boric
07:03 28.12.2020.

horvatinčić kod svoje ljubavnice u njemačkoj uživa sve blagodati a sud štiti njegova zlodjela

DU
Deleted user
18:07 24.12.2020.

horvatinčić i kamenički vam ubije dvoje ljudi dva života jeftino izgubljena i ........................imamo hrvatsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije