Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čakovec

Recidivist pokušao pobjeći policijskim službenicima, pa završio u zatvoru i ostao bez automobila

Požar u Dubravi kraj Šibenika gase kanaderi  i zemaljske snage
Foto: PIXSELL
1/2
08.08.2022.
u 11:37

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Fordom Mondeom upravljao 60-godišnjak bez položenog vozačkog ispita te je tijekom opisanog policijskog postupanja počinio više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Prilikom nadzora cestovnog prometa policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec pokušali su jučer u 1.55 sati u Kalničkoj ulici u Čakovcu zaustaviti Ford Mondeo čakovečkih registracijskih oznaka. Nepoznati vozač nije se zaustavio, pa su krenuli u potjeru za odbjeglim vozilom.

U 2.05 sati u Ivanovcu, Ulici Gornji Vidovec, odbjegli vozač zaustavio je automobil iz kojeg su istrčale dvije osobe i pokušale pobjeći. Policajci su ih uz uporabu sredstava prisile svladali i priveli u policijsku postaju. Provjerom identiteta utvrđeno je da je riječ o 25-godišnjaku i 60-godišnjaku, dok je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je Ford Mondeom upravljao 60-godišnjak bez položenog vozačkog ispita te je tijekom opisanog policijskog postupanja počinio više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Vozač (recidivist u počinjenju prometnih prekršaja) je uhićen te uz optužni prijedlog doveden na Općinski sudu u Čakovcu (Prekršajni odjel), gdje mu je nakon saslušanja dežurna sutkinja odredila zadržavanje do 15 dana, nakon čega je predan u zatvor u Varaždinu. Ujedno, policijski službenici od 60-godišnjaka privremeno su oduzeli osobni automobil kojim je počinio opisane prometne prekršaje, navode u PU međimurskoj.

VIDEO: Plaha srnica spašena je i puštena u prirodu

 

 

Komentara 1

PI
pivodavac
12:24 08.08.2022.

Zašto oduzeli privremeno, trajno treba oduzet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije