Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka Vlade
Povratak na članak

Reakcije iz Sabora: Predsjednik Vlade bježi od odgovornosti i nastavlja se agonija radnika

Tomislav Panenić čudi se svim potezima Vlade posljednjih godinu dana da bi danas izašli s informacijom da ipak neće sudjelovati u restrukturiranju Uljanik grupe

Komentari 7

DU
Deleted user
18:10 28.03.2019.

Tja, kaj se more. Po svemu sudeći, IDS-ov gazda Miletić Boki ostat će bez krave muzare i kokoši koja nosi zlatna jaja. Što bi se moderno reklo - dva u jedan. Osim toga, na što će iz Bruxellesa vratiti "istrijanski" gazda Jakovčić Ivek zvani Ninek ako Uljanik bude upokojen? Za koji mjesec dični "Istrijani" Boki i Ivek zvani Ninek mogli bi sreću potražiti u Irskoj. Mašala.

VL
SN
Snowman
14:45 28.03.2019.

Jedina pravedna odluka je Konkurs ili kako vi govorite stecaj. Tomislav ni sam ne vjeruje u ono sto prica. Sanjar. Dok se kralo kapom i sakom sutili su ko ribe a sad nek vlada pomogne, totalno neodgovorno prema poreznim placenicima.

VL
PR
Princeza
13:38 28.03.2019.

IDS lopovi na aparatima. Nema vise para.

VL
DU
Deleted user
17:30 28.03.2019.

Tražiš novce da ti pomognem jer ti ne ide posao. Dam ti. Idući mjesec opet. Dam ti svaki put kada me tražiš. I tako godinama. Napraviš svaki put ogroman dug i sve sprčkaš u kockarnici. Prestajem ti više davati novce. Ti me napadaš da sam zapravo ja kriv jer nisam kontrolirao što radiš i nisam primijetio da si svaki dan u kockarnici. Oporba te napada jer mu nisi nastavio darovati novce. Koji je to cirkus.

VL
JA
JACNAA
16:00 28.03.2019.

Uđi ,ukradi, uništi..... to je adezeova doktrina za krivoustovih 200 obitelji...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.