Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eksplozija u Zagorju
Povratak na članak

Treći put su raznijeli bankomat. Mještani: Jednom se lopov odao. Popucali su mu bubnjići

Osim bankomata stradalo je i staklo na frizerskom salonu i trgovini Konzuma te na ulazu u Društveni dom

Komentari 6

AL
alfich
12:04 19.04.2019.

Stavite video nadzor, pa ćete lako uhvatiti kradljivca (lihvara) !

VL
PH
Petarstijena-HR
09:55 19.04.2019.

Ovakvog kriminala nema ni u Nikaragvi...na čast HR političarima i sucima...Iza ovog obično na red dolaze otmice političara, sudaca i članova njihovih obitelji...Ovakve scene su se događale na Siciliji, gradovima Palermu i drugima...Sve bi završavalo sa otmicama i/ili ubojstvima političara, sudaca, te članova njihovih obitelji...Pa samo vi oslobađajte kriminalce i uvjetno ih osuđujte, pametnije bi vam bilo otvoriti Goli otok i zatvor tipa Alcatraz, ako ne želite završiti kao i ovi na Siciliji......Bilo vam je o tome više na HRT....

VL
DU
Deleted user
09:58 19.04.2019.

Tja, kaj se more. I Zagorci postaju moderni i progresivni. Dosadilo im je mukotrpno kopati, saditi i okopavati, puno lakše je obijati pošte i bankomate. A i puno probitačnije. Osim toga imaju od koga učiti.

VL
MO
moškov
08:50 19.04.2019.

Ljudi zaboravili pin.....????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.