Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD U SPLITU

Maskirani razbojnici pretukli i opljačkali vozača autobusa

Foto: Screenshot/GoogleMaps
12.01.2019.
u 17:29

Kad su putnici izašli iz autobusa, dvije maskirane osobe su prišle vozaču i zatražili da im preda novac, što je djelatnik "Prometa" odbio nakon čega je uslijedio napad

Splitska policija traga za dvije maskirane osobe koje su u petak navečer pola sata prije ponoći tijekom razbojstva u gradskom autobusu pretukli i ozlijedili vozača, izvijestila je policija u subotu.

Napad na vozača dogodio se u 23.30 sati na okretištu za autobuse na Gradskom groblju Lovrinac u autobusu broj 3. javnog gradskog prijevoznika "Promet". Kad su putnici izašli iz autobusa, dvije maskirane osobe su prišle vozaču i zatražili da im preda novac, što je djelatnik "Prometa" odbio nakon čega je uslijedio napad. Tukli su ga palicom po glavi, a kad je pao nastavili su ga tući i rukama i nogama.

Kad su svladali vozača, razbojnici su ukrali njegovu službenu torbicu u kojoj se nalazio utržak i pobjegli. Vozač je prevezen u bolnicu, gdje se doznaje da je nakon obrade pušten na kućnu njegu. Zadobio je lakše tjelesne ozljede glave, ruku i nogu.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar rubinet
rubinet
17:32 12.01.2019.

Split-grad slučaj.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
20:05 12.01.2019.

Migranti opet haraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije