Naslovnica Vijesti Hrvatska

Maskirani razbojnici pretukli i opljačkali vozača autobusa

Kad su putnici izašli iz autobusa, dvije maskirane osobe su prišle vozaču i zatražili da im preda novac, što je djelatnik "Prometa" odbio nakon čega je uslijedio napad
12. siječnja 2019. u 17:29 3 komentara 277 prikaza
Foto: Screenshot/GoogleMaps

Splitska policija traga za dvije maskirane osobe koje su u petak navečer pola sata prije ponoći tijekom razbojstva u gradskom autobusu pretukli i ozlijedili vozača, izvijestila je policija u subotu.

PRONAŠLI NAPADAČA Napao 84-godišnjaka, udario ga šipkom i odnio mu sav novac iz kuće

Napad na vozača dogodio se u 23.30 sati na okretištu za autobuse na Gradskom groblju Lovrinac u autobusu broj 3. javnog gradskog prijevoznika "Promet". Kad su putnici izašli iz autobusa, dvije maskirane osobe su prišle vozaču i zatražili da im preda novac, što je djelatnik "Prometa" odbio nakon čega je uslijedio napad. Tukli su ga palicom po glavi, a kad je pao nastavili su ga tući i rukama i nogama.

Mate Pavić i KK Split PRIDRUŽIO SE Evo kako su na utakmici iznenadili pobjednika Davisova kupa koji se našao na tribini

Kad su svladali vozača, razbojnici su ukrali njegovu službenu torbicu u kojoj se nalazio utržak i pobjegli. Vozač je prevezen u bolnicu, gdje se doznaje da je nakon obrade pušten na kućnu njegu. Zadobio je lakše tjelesne ozljede glave, ruku i nogu.

Trendovi budućnosti
ŠTO NAS ČEKA
Kako tvrtke mogu postati još konkurentnije: trendovi budućnosti kojima ćemo se prilagoditi ili propasti

A1 izdvaja za Vas

 • blackcatmoon:

  sta su toliko bili napuseni da vise ne razlikuju autobus od vozila za prijevoz novca?? pa otkad su kamenjari preuzeli glavne vjesti u crnoj kronici, vise ne mozes procitat ni dobar clanak o pravom kriminalu,,)))

 • Avatar rubinet
  rubinet:

  Split-grad slučaj.

 • Avatar Ante-Portas
  Ante-Portas:

  Migranti opet haraju.