Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CYBERTECH 2020
Povratak na članak

Ravnatelj SOA-e: Terorizam i strana špijunaža sad su i cyber izazovi

Ako nemate novac, morate imati dobra partnerstva. I zato SOA prednjači, a to je dokazala na puno primjera

Komentari 10

DU
Deleted user
02:07 01.02.2020.

Gospodarski kriminal?Stanje u susjedstvu? Droga? Ratni zločini? - o ovom ništa? SOA-a se bavi glupostima!! Nismo mi Izrael pa da strepimo kako će nam Kinezi ukrasti patente! Pitanje ravnatelju: Kako strani državljani mogu bit na čelnim mjestima u SOA-a? I još gore: kako vodeći ljudi službe mogu biti članovi Velike lože Hrvatske? Da li je istina da je meštar Kuvalja rođen u Srbcu u RS-u?

VL
FA
fajlpz
07:57 01.02.2020.

Bolje da otkrivaju korupciju i nepotizam u zemlji a ne da to rade novinari.Sramite se i baš smo mi neka sila pa će nas špijunirati.Trošenje novca uzalud

VL
DU
Deleted user
10:06 01.02.2020.

Kad se djelatnici tajnih službi počinju javno reklamirati , znaći da "nešto smrdi u državi Danskoj"

VL
SA
SamoMalo
03:06 01.02.2020.

Kada se sjetim onog lika kaj je napravio sam svoju bombu (to je vise pirotehnika bila) pa kada su se svi pogledavali iz sluzbe jer nisu imali nikakva saznanja tko je taj terorist... Generalno mislim da SOA je samo izvlacenja lova i nista vise, zaposlis svoj kadar dok si na vlasti i to je to... Pod parolom, buš glasao za nas i to je to. // Naravno nikad nije bio clan stranke nitko od zaposlenih :)

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
01:20 01.02.2020.

Lele, do sada se nisam bojao ničega, ali sad sam shvatio da ovi Marsovci u mom vrtu, ipak imaju loše namjere prema meni Zemljaninu. A tak sam im lijepo rekao da mogu jesti moju salatu koliko hoće, jer je ima, a oni lopine, spremali zavjeru. Ne vjeruj nikome sine.

VL
KR
kruti125
09:08 01.02.2020.

jel kaj pričal o ČETNIŠTVU u hrvatskoj?

VL
AD
adrad
08:11 03.02.2020.

Vidila žaba da potkivaju konje pa digla nogu. Cyber napadi protiv hrvatskih institucija? Prvo hrvatske institucije trebaju riješiti problem sa ilegalnim software-om kojim se naveliko i naširoko služe. Pa provesti edukaciju zaposlenika koji su informatički polupismeni (većini je lajkanje naa fb vrhunac i znanja).

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
11:47 01.02.2020.

Dok se mi borimo sa stranom ugrozom neki ju imaju u svojim redovima PRLJAVE IGRE NA SRPSKOM DVORU: Maćeha ne voli Filipa jer se nije bogato oženio! JA SAM IH UPOZNALA, JA ĆU IH RAZVESTI!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.