Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Ramljak brani premijera: Plenković nije znao, ja sam izabrao savjetnike

18.05.2018.
u 00:00

Nismo mogli znati hoće li Todorić aktivirati zakon, a plete se priča da smo se udružili kako bismo na tome zaradili, kaže jedan borgovac

Istina je da premijer Plenković nije imao nikakvih saznanja o postupku i načinu izbora glavnog savjetnika i njegovih podizvođača u Agrokoru. To je bila moja odgovornost u skladu sa zakonom – rekao nam je Ante Ramljak, bivši izvanredni povjerenik u Agrokoru i član grupe Borg nakon što je Index ponovno objavio mailove i tekst u kojem se navodi da se premijer Plenković barem triput sastajao s tom neformalnom skupinom koja je pisala lex Agrokor.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju!

Ne propustite i druge teme:

- Večernji u Londonu: Klade se čak i tko će napraviti veći skandal na vjenčanju

- Gari Cappelli: Ne želim da turiam bude puko rentanje apartmana i soba

- Branko Milanović: Povećajte plaće siromašnima ili će oni odlaziti u bogate zemlje

- Ploče s kaznama hvarski motiv koji se najviše dijelio na Fejsu, Twitteru...

Ključne riječi

Komentara 33

DE
delnice22
06:54 18.05.2018.

Standardna odbrana zlocinaca iz zlocinacke teroristicke HDZ partije-Nisam znao, nisam vidio, cuo od cistacice , nemam pojma,......ova farsa lazova, imbecila se proteze vec 20 i vise godina….nepismeni krkani drze ovu bandu na vlasti. to su prokuzili i smrdoljak i ekipa koja je sad uz njih. ZASTO NE BITI NA VLASTI, JER KAD SI UZ KRA-DE-SE ONDA SU TI CVE MOGUCNOSTI PRED NOSOM,--KRADI, LAZI, UZIMAJ, UZIVAJ,,, KRKANI SAMO KRKAJU I GLASAJU.PUPOVAC JE UZ HDZ??????COVIC( LOPINA HDZ-OVSKA) U BOSNI JE SKLOPIO SAVEZ SA DODIKOM. KRKANI I TO PUSE. DA OVAJ ANEMICNI DOVEDE I SESELJA KAO MINISTRA I TO BI NEPISMENI KRKANI POPUSILI. ZATO JE JEDINO RJSENJE SPAKOVATI SE I EVROPA. PREPUSTITI ZEMLJU STAKORASIMA ZLOCINACKOJ KRADESE I KLEROFASISTIMA IZ CRKVE, JER ONI SU OVU BANDU DOVELI I ODRZAVAJU JE GODINAMA.

ST
stefj
23:15 17.05.2018.

Ovdje se jako dobro vidi kako politika uništava sve što takne. Bez obzira na, za sada, dobre rezultate samog zakona, netko obilato koristi političku kratkovidnost da utječe na procese... Stvarni cilj Lex Agrokora nije bio spašavanje radnih mjesta i malih dobavljača, već je bilo spašavanje proračuna i financijskog sustava. Zamislite normalan scenarij bez kočnica, možda se netko sjeća Peveca, to bi bila katastrofa za proračun i umjesto povećanja plaća državnoj i javnoj službi, pitanje što bi se desilo... Prošli put je bilo bar jasno - kada su "potaknuti" političari graknuli, maknuli su Ramljaka i Rusi su ušli u cijeli posao. Oporba je uspješno zaštitila Ruske interese. Ovaj puta, otišla je Dalić, možda ode i Plenković, vidjet ćemo tko će uletiti u igru i čije interese sada oporba i mediji štite. To je bar jednostavno, uvijek se po posljedicama vidi zašto i tko...

DU
Deleted user
00:07 18.05.2018.

agrikor je zavrsena prica sper bank ce prodavati dio po dio agrokora.... ....sto je slijedeca na redu hep ili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije