Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOPRIVNICA

Radila u školi kao kuharica s lažnom diplomom

Ilustracija
Foto: Getty Images
22.11.2019.
u 21:16

Nikad nije polazila ni završila tu srednju školu - kažu u DORH-u.

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je podiglo optužnicu protiv 44-godišnjakinje zbog krivotvorenja isprave.

- Optužnicom se 44-godišnjakinju tereti da je u svibnju 2008. godine u Koprivnici zasnovala radni odnos u osnovnoj školi na temelju predane lažne svjedodžbe o završnom ispitu srednje škole u Zagrebu za zanimanje kuhar, iako nikad nije polazila ni završila tu srednju školu - kažu u DORH-u. 

Ključne riječi

Komentara 11

CR
crodux
21:21 22.11.2019.

daj pustite sirotinju na miru, kakva diploma treba za kuhara? ili znas ili ne znas kuhat!

DU
Deleted user
08:34 23.11.2019.

Čestitke DORH-u! Tako se brani ustavni poredak! Tako se brani vladavina prava! Tako se brani pravna država i tekovine izborene u krvavom Domovinskom ratu! Kaznenim progonom ovakvih okorjelih neprijatelja države i kriminalcima najgoreg soja, koji kuhaju našoj djeci, budućnosti ove bajne zemlje, s krivotvorenom diplomom...I još ima pojedinaca koji se usuđuju prozivati budne čuvare iz DORH-a zbog sitnica, recimo, neprocesuiranja ratnih zločina, ili zbog odustajanja od optužnice za onog veselog pročelnika koji je autom ubio čovjeka na cesti i pobjegao...Mislim, stvarno, sram ih bilo!

IL
ilustrator
22:30 22.11.2019.

strašno, bestidnica, prstom treba upirat na takve...zatočit je višegodišnju robiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije