Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksizam
Povratak na članak

Radije se komentira duljina suknji političarki nego izvješće parlamenta

Na Junckera su se svi navikli da se voli ljubiti, grliti i slati poljupce, ali što bi bilo da je žena?

Komentari 3

DV
dvorskaluda
13:15 24.09.2019.

Sav tisak u Hrvatskoj jest seksistički; naslovi i fotke tipa; Ana se skinula, Mara pokazala ovo, Tina otkrila sve atribute i sl. nebuloze su svakodnevne. Svi se takmiče tko će imati više fotki uz malo teksta o tzv. popularnim i uspješnim bujnim atributima, koje i nemaju što drugo ponuditi jer tko bi za njih čuo i znao da su uspješne? Naravno, ima i muškaraca iste razine; imaju operirane face, samoproduciraju se a u životu nisu niošta postigli ni stvorili. Jadno

VL
ŠA
Šargara
12:36 24.09.2019.

žene i politika to ne ide nikako..

VL
ST
Starotopoljanin
12:15 24.09.2019.

pa pogledajte nase zene u saboru,natjecu se koja ce biti izazovnija ,da bi privukla sabornike da ju gledaju i dive se njenoj kratkoj haljini ,odnosno nogama straznjici grudima.ona to zna i uziva ,a ovi samo pare oci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.