Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža Tomašić:

'Rijeka treba postati hrvatski grad'

Ruža Tomašić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
22.10.2015.
u 00:15

Ruža Tomašić i Ante Golem jučer su u Rijeci kazali da je Rijeka sada samo grad u Hrvatskoj, a treba postati hrvatski grad

Koalicijsku listu Hrvatske konzervativne stranke, HSP-a i Obiteljske stranke u 8. izbornoj jedinici predvodit će nezavisni Mile Biondić, predsjednik Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Rijeke, u posljednje vrijeme poznat po prozivanju intendanta HNK Olivera Frljića. Biondić očekuje osvajanje barem jednog mandata.

Ruža Tomašić i Ante Golem jučer su u Rijeci kazali da je Rijeka sada samo grad u Hrvatskoj, a treba postati hrvatski grad. Za to, rekao je Biondić, treba pobijediti jugoslavenski, talijanski i velikosrpski nacionalizam.

>> Ruža Tomašić: Predsjednica se ova tri tjedna treba isključiti iz polemika

Komentara 77

GR
grgaman
09:39 22.10.2015.

Tesko Ruzo Rijeka je jugosrpska utvrda vece 70 godina i svako hrvatstvo je ravno fashizmu. Drugovi upravljaju, pljackaju, sude i kradu.

Avatar comparator
comparator
08:12 22.10.2015.

Rijeka i Hrvati u Rijeci su samo žrtve antihrvatske politike koja je na našu žalost još uvijek prejaka i teško će ju se slomiti na nasilan način . Rijeci treba vremena za prepoznavanje nacionalne pripadnosti i ništa više.

TO
Toaletni
00:26 22.10.2015.

Jovanović, Stevanović, Frljić..." bježite pete usrat ću vas "

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije