Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika čast

Putin odlikovao Milana Bandića Ordenom prijateljstva

Milan Bandić
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
20.08.2018.
u 09:30

Ovaj Orden dodjeljuje se za posebne zasluge u međunarodnim odnosima, a zagrebački je gradonačelnik drugi Hrvat nakon Ivice Olića kojemu je dodijeljen.

Ukazom ruskog predsjednika Vladimira Putina zagrebački je gradonačelnik Milan Bandić odlikovan Ordenom prijateljstva, prenosi tportal.hr.

Osim Bandića, ovu čast dobili su i potpredsjednik Burundija Joseph Butore, general Pavel Muravejko, dvojica vijetnamskih znanstvenika...

Orden se među ostalim dodjeluje za posebne zasluge u međunarodnim odnosima, a zagrebački je gradonačelnik drugi Hrvat nakon Ivice Olića kojemu je dodijeljen.

S ovih prostora dobili su ga i redatelj Emir Kusturica, srpski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić, kao i bivši predsjednik Tomislav Nikolić...

Komentara 17

VI
Vito
15:26 20.08.2018.

MikiPrdekana: Zašto ga odlikovao? __ Zato što je "poklonio" ruskoj banki prestižan prostor u Varšavskoj čime je jasno najavio dolazak ruske mafije u Hrvatsku i Zagreb uz blagoslov srboljubaca u vladi predsjenika i vlasti premijera

MI
MikiPrdekana
10:16 20.08.2018.

Zašto ga odlikovao? Za kriminalca u povijesti HR

LO
Long
10:03 20.08.2018.

Kad ce hrvatsko pravosudje da mu udjeli cestitku o nagradnom putovanju u Remetinecland?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije