Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NE DOPUSTIMO NAJGORE SCENARIJE'

Pulmolog Srića: Situacija ide prema kritičnoj. Trebaju nam najrigoroznije mjere i policijski sat

Saša Srića
Foto: PIXSELL
1/8
20.11.2020.
u 08:29

Ovo nije niti zastrašivanje, a još manje isticanje nečega što nije istina nego realnost koja je neumoljiva činjenica, napisao je Srića na Facebooku

Pulmolog Saša Srića na Facebooku se oglasio o situaciji s koronavirusom. Srića upozorava da situacija ide prema kritičnom stanju.

"Situacija više nije čak ni alarmantna nego lagano, ali sigurno ide prema kritičnoj.

Ako se promptno i neodgodivo ne donesu konkretne i jasne mjere koje mogu i moraju biti najrigoroznije, uključujući opciju policijskog sata ili lockdowna, zdravstveni sustav koji ionako počiva na nemjerljivom trudu i posvećenosti med. sestara, liječnika i svih zdr. i nezdr. djelatnika doći će do potpunog sloma sustava.

Video: U ponedjeljak, 23. studenoga, u Zagrebu kreće masovno testiranje na koronavirus na 12 lokacija.

Ovo nije zastrašivanje, a još manje isticanje nečega što nije istina nego realnost koja je neumoljiva činjenica.

NE DOPUSTIMO NAJGORE SCENARIJE!!!, napisao je Srića.

Situacija više nije čak ni alarmantna nego lagano, ali sigurno ide prema kritičnoj.Ako se promptno i neodgodivo ne donesu...

Objavljuje Saša SrićaČetvrtak, 19. studenoga 2020.
Ključne riječi

Komentara 31

JU
jutro
09:35 20.11.2020.

Kako se uvijek neki siledzije guraju u prvi plan.Zanimljiva selekcija Medijskih kuća.

PA
Palms
09:33 20.11.2020.

Može pješčani sat.

Avatar @proma-trač
@proma-trač
09:16 20.11.2020.

Dragi moji, shvatite napokon da je ovo sve skupa prevara, da vas lažu i sa oboljelima i sa umrlima. Evo malo lektire za danas, to je naslov, možete naći čitav članak nakon netu. "Top pathologist Dr. Roger Hodkinson told governmentt officials in Alberta during a zoom conference call that the current coronavirus crisis is “the greatest hoax ever perpetrated on an unsuspecting public.”

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije