Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prebrzo vozio

Puljanin vozio pijan i drogiran, završio u zatvoru na 12 dana

policija, leš, mrtvo tijelo (1)
Igor Kralj/Pixsell
16.07.2012.
u 11:58

Muškarac je uza sve upravljao vozilom iako mu je izrečena zabrana upravljanja pa je zaradio i kaznenu prijavu zbog kršenja zabrana iz sigurnosnih mjera

Pulska prometna policija jučer oko 10.45 sati zaustavila je 39-godišnjaka iz Pule za upravljačem Fiata pulskih registarskih oznaka dok se kretao Medulinskom cestom iz smjera Pule prema Medulinu. Nedugo nakon zaustavljanja i uhićen je zbog prekršaja u prometu, a jutros je odveden na Prekršajni sud u Puli gdje mu je rješenjem određeno zadržavanje u zatvoru od 12 dana.

Kako je izvijestila policija, muškarac je u naselju vozio brzinom većom od dopuštene, bio je pod utjecajem alkohola od 1,86 promila i opijata. Usto, upravljao je vozilom iako mu je izrečena zabrana upravljanja pa je zaradio i kaznenu prijavu zbog kršenja zabrana iz sigurnosnih mjera.  

Komentara 2

AN
Antiflašist
13:52 16.07.2012.

Oduzimanje vozacke i zabrane su izgubile svaki smisao, to nitko ne postuje ili bar vecina takvih. Oduzimajte vozila, nevazno da li je lizing pušing ili nesto drugo.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
16:11 16.07.2012.

12 dana, koja smijurija, to je taman da se otrijezni i ponovo sjedne u auto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije