Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRUMPOV SPORAZUM BEOGRADA I PRIŠTINE
Povratak na članak

Puhovski: Vučić neizravno priznaje Kosovo kao državu

Pod patronatom američkog predsjednika Trumpa, u petak su u Bijeloj kući lideri Srbije i Kosova, Vučić i Hoti, potpisali sporazum o gospodarskoj normalizaciji

Komentari 8

DU
Deleted user
09:22 06.09.2020.

Treba poznavati lukavu i vrhunsku rusku diplomaciju koja sada vodi Srbiju. Formalno, ne formalno, no po bilo kojem postojećem zakonu u svijetu Srbija nije priznala Kosovo.(a to im treba u diplomatskoj borbi za kasnije) U borbi za Srbiju zapad je za sada zauzeo taktiku mrkve, prepustio im je Crnu Goru,(Rusija sada ima slobodne luke na Jadranu po istom načelu kao i u Turskoj)Ekonomski će je pokušati vezati za sebe, a izgleda nije daleko da im opet udovolji, izmišljenom i potpuno netočnom razmišljanju da su svi, ( lukavo oteti, od strane SPC kroz povijest, te asimilirani, pravoslavni vjernici, Srbi po nacionalnosti, no istina je da se sada tako izjašnjavaju. Procesi koji se lukavo odvijaju na ovim prostorima izgleda pripremaju slijedeću fazu udovoljavanja Srbiji, ponovnim oživljavanjem ideje "svi Srbi u jednoj državi" u kojoj bi se mogle naći sve bivše republike a na kraju možda i Bugarska, teško, ali ta ideja je poslije 2. sv. rata bila na stolu.

VL
Avatar Jack Daniels
Jack Daniels
10:54 06.09.2020.

Ne, Kosovu nije uspjelo priznanje. U sadasnjim predizbornim uvjetima, Trampu treba Putin .De facto srpska strana je pod zastitom USA i Rusije. Tako je i najbolje.

VL
IV
IVRI
10:33 06.09.2020.

Naravno da se nameće paralela Izrel/Palestici. Srbi i Albanci odlučili po uzoru na njih od američkih i europskih poreznih robova sisati milijarde godišnje, zaradi svojih "nerješivih" razmirica.

VL
MA
Mary5
10:26 06.09.2020.

Pogledajte facu Vucica za stolom u Bjeloj kuci,sto je obiso Cube, ako to nije priznanje Kosova ,onda sto je ????

VL
Avatar zong
zong
09:11 06.09.2020.

Tješizr se samo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.