Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kašina

Pucnjava u Zagrebu: bježali iz pljačke pa se zabili u policijski auto

policija
Foto: Borna Filić/PIXSELL
24.10.2017.
u 12:14

U metežu koji je nastao, razbojnici su izvukli deblji kraj jer ih je policijski dvojac uspio svladati i staviti im lisice na ruke

Rutinska pljačka trgovine koju su dvojica razbojnika iz Zagreba isplanirala i potom krenula provesti u djelo pošla je ukrivo nakon što su im planove poremetila dvojica policajaca na dužnosti.

Sve se odigravalo u ponedjeljak malo prije 21 sat u Kašini pokraj zagrebačkih Sesveta kada je razbojnički par pod maskama upao u trgovinu Trgostila u Ulici Ivana Mažuranića. Unutra su u tom trenutku bile dvije zaposlenice, B. V. (47) i njezina mlađa kolegica M. V. (31) koje su proživjele šok nakon što je jedan od razbojnika izvukao pištolj i uperio ga u njih te im zapovjedio da mu daju sav novac iz blagajne.

Očito nestrpljivi da dobiju novac, u jednom trenutku čak su počeli naguravati zaposlenice kako bi ih natjerali da požure. Sve je potrajalo nekoliko minuta, ali razbojnički dvojac nije imao sreće jer se pred Trgostilom u tom trenutku našla policijska patrola.

Ugledali su razbojnike dok su s plijenom trčali iz trgovine prema Mercedesu zagrebačkih registracija u koji su potom ušli iako su im policajci vikali da stanu. Upalili su Mercedes te s njim krenuli prema policijskoj Škodi Octaviji, a policajac koji je do tada sjedio na suvozačkom mjestu izišao je i kada je vidio da se neće zaustaviti, ispalio je hitac prema njihovu automobilu. Metak je pogodio prednji branik, ali to nije zaustavilo razbojnike koji su se nastavili kretati i potom se svojim automobilom frontalno zabili u policijski, a policajac koji je ostao sjediti na vozačkom mjestu pukom srećom prošao je bez ozljeda.

U metežu koji je nastao, razbojnici su izvukli deblji kraj jer ih je policijski dvojac uspio svladati i staviti im lisice na ruke, nakon čega su privedeni u postaju, gdje je nad njima provedeno kriminalističko istraživanje.

policija
1/12
policija
1/7
Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
13:34 24.10.2017.

Svaka čast, za malu plaću riskirati život.

ZG
zg223
13:03 24.10.2017.

koja manjina je u pitanju?

MI
miki45
13:52 24.10.2017.

jeli to marcedes starije godine proizvodnje crveni zg i njihova iena neznaju jer imaju nekoliko imena putovnica ili zasto ne pise ime prezime mjesto rodzenja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije