Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ U BIJEGU

Pucnjava u Parizu: Jedna osoba ubijena, druga ozlijeđena ispred bolnice Crvenog križa

Screenshot
12.04.2021.
u 15:00

Napadač je pobjegao na motociklu

Ispred bolnice Herny-Dunant u Parizu došlo je do pucnjave uslijed koje je jedna osoba smrtno stradala, a druga je ozlijeđena. Do pucnjave je došlo u 13:40, a dvije žrtve zbrinulo je bolničko osoblje. 

Kako javlja Le Parisien, napadač je pobjegao na motociklu. Bolnica inače pripada francuskom Crvenom križu, a policija zasad nije dala više informacija o motivima i drugim okolnostima.

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Uskok
Uskok
15:19 12.04.2021.

Normalan dan u Francuskoj...kaže hodža iz džamije da ne zna šta mu je došlo. Uvijek je bio drag momak...

TI
tigrus
15:29 12.04.2021.

Ah, ti Francuzi

DU
Deleted user
15:13 12.04.2021.

Vjerojatno mudžosi, a vi francuzići ste prvi bili kad je trebalo rušiti Gadafija (što je nažalost i uspjelo) a kasnije i Bašara, što na sreću nije uspjelo. Tako da što vam se god događa i što će vam se vjerojatno u budućnosti događati, sami ste si krivi.. Ne žalim vas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije