Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO MIJEŠANJE KARATA
Povratak na članak

Pučani u EU spremaju savez s tvrđom desnicom, u fokusu premijerka Italije

Sve donedavno malo tko bi se i usudio pomisliti da će političarka koja je svojedobno hvalila Mussolinija spašavati europske pučane, ali i u europskoj politici je najvažnije osvojiti i zadržati vlast, tako da i nemoguće postaje moguće

Komentari 7

Avatar Cantor
Cantor
15:26 27.01.2023.

Ne bi li Uršulica trebala biti u najmanju ruku iza rešetaka da ne kažem nešto drugo....

VL
IK
Ikarus
17:36 27.01.2023.

Lijevo na slici kraljica laži

VL
BH
BHHrvat1975
16:46 27.01.2023.

Napokon jedna dobra vijest

VL
V0
Vlaskoulicanec4.0
19:58 27.01.2023.

Druže Romac, ako ste zaista investigativni novinar, onda malo zagrebite po površini pa će vam sve biti jasno. Von der Leyen bi u svakoj normalnoj državi bila u zatvoru zbog korupcije, Europa je prenaseljena nepismenim ili polupismeni. "zapadnom azijatima" kako njemački mediji sada zovu Arape, koji ubijaju i siluju oko sebe (vidi masakr u vlaku u Njemačkoj prije dva dana, vidi potrostručenje broja silovanja u Austriji), ... Njemačka kao ekonomski motor Europe uništava samu sebe - bolje rečeno zeleni leftardi to čine. Sada su još ugurali Njemačku u direktni rat sa Rusijom zbog benihje 14 tenkova čiji vijek trajanja na frontu iznosi par minuta (ako uopće završe na frontu i ne budu prije prodani Rusima kao one francuske samohotke). Ako nas još itko uopće može spasiti od uništenja onda je to krajnja desnica!

VL
GI
gira
15:47 27.01.2023.

Drugarica UVL je korumpirana i kao takva je idealna WEF- za ovu funkciju. Koga vrijeđam ovim komentarom? Koje pravilo je prekršeno?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.