Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJOPSEŽNIJA STUDIJA
Povratak na članak

Psihoprofil masovnih ubojica: Stručnjaci doznali gdje su počinili najviše zločina

Najviše zločina počine na radnom mjestu (28,1%), a najčešće se služe samo jednim oružjem – pištoljem

Komentari 4

DU
Deleted user
22:37 13.12.2019.

Opet neoliberalno-globalistička hajka na oružje? Kao da oružje ubija - a ne ljudi? „Razoružati ljude najbolji je i najučinkovitiji način da ih se porobi!“ George Mason ( mason 33. stupnja i jedan od osnivača SAD-a)

VL
LA
lazovcina
18:08 14.12.2019.

Zajednicko svim masovnim ubojicama je da su svi na antidepresivima koji od njih prave bezosjecajne zombi ubojice. Ne vjerujte, provjerite.

VL
JU
juma
10:53 14.12.2019.

Objavljivanje ovakvih clanaka samo potice potencijalne masovne ubojice. To su pokazale brojne socioloske studije. Zato bolje o tome ne pisite, a vijesti o tim dogadjajima ignorirajte koliko god mozete. Kada nemaju medijsku paznju, nemaju glavni motiv za ubojstva.

VL
SR
sramitese
22:37 13.12.2019.

ma to su sitne ribe..a sta je sa titom..chausskijem..staljinom..maom..ovim malim koreamcem..adolfom..milosevicem..i mnogim drugim idolima mase od stoke..sta je s njima..ha..ha..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.