Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
općina višnjan
Povratak na članak

Pse zbrinuli tek nakon naloga veterinarske inspekcije, kažu – tako će i dalje

Iako sami ne poštuju Zakon o zaštiti životinja, iz Općine Višnjan ističu da su troškovi zbrinjavanja napuštenih životinja visoki te pozivaju sugrađane da se pridržavaju Zakona

Komentari 3

MA
malupa1
21:20 13.09.2018.

Dali je to normalan zakon koji naređuje lokalnim jedinicama da kontroliraju čipiranje pasa a veterinarska služba ih cijepi i vodi evidenciju,a da ne kažem da se i brine o zdravlju istih,normalno koliko je vlasnik zainteresiran za liječenje.

VL
NA
narcis660
23:41 13.09.2018.

Hvala Bogu pa uvijek se ipak nađe neka dobra duša poput ove volonterke a i ljudi koji su zbrinuli ova nedužna bića i najboljeg čovijekovog prijatelja PSA.Plačem svaki puta kad čitam zlostavljanja mlaćenja i iživljavanja na jadnim životinjama i pitam se dokle je ljudska zloba i oholost spremna ići?Čast iznimkama kojih ipak ima.....❤

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.