Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav peh

Je li ovo najgori prvi spoj ikad? Potjeralo je na WC, a onda je dečku priznala što je učinila

prvi spoj
Foto: Liam Smith
1/3
06.09.2017.
u 11:39

Student Liam Smith iz Engleske izašao je s djevojkom na prvi spoj, no izlazak nije završio onako kako su se oboje nadali

Jedna od najgorih stvari koje vam se mogu dogoditi na prvom spoju sigurno je velika nužda. No, kada vam je sila, ni vrijeme ni mjesto nisu važni, bitno je samo da to obavite.

Učinila je to i jedna djevojka koja je izašla na prvi spoj sa studentom Liamom Smithom iz engleskog Bristola, no problem je nastao nakon što je obavila veliku nuždu u WC-u mladića s kojim je izašla.

Par se upoznao preko aplikacije za upoznavanje te su se dogovorili da će izaći. Otišli su na večeru, popili su nekoliko piva te su došli u mladićev stan na piće i pogledati film. No onda su stvari krenule po zlu.

Djevojku je potjeralo na WC pa je ona otišla i obavila je to. No kada je pustila vodu, fekalije nisu htjele otići. Ne znajući što napraviti, djevojka je uzela svoju kakicu i bacila je kroz prozor. No, umjesto van, fekalije su pale između dva stakla.

Foto: Liam Smith

– Izašla je iz toaleta s paničnim pogledom i rekla mi što je učinila. Bio sam u zoni sumraka – moja djevojka bacila je vlastitu stolicu kroz moj prozor – ispričao je mladić.

Otišao je naći čekić kako bi razbili staklo na prozoru, no djevojka je odlučila popeti se i pokušati dohvatiti izmet. No tada je zapela između zida i prozora pa je mladić s kojim je izašla na spoj morao pozvati vatrogasce da bi je oslobodili.

Prilikom akcije spašavanja, vatrogasci su oštetili prozor stana u kojem mladić živi pa ga mora zamijeniti o svom trošku. Problem je u tome što je on student pa mu je 300 funti, koliko stoji novi prozor, velik iznos.

Zbog toga je pokrenuo crowdfunding kampanju na internetu kako bi prikupio novac za prozor. Već je prikupio 1200 funti, a novac koji mu je višak dat će udruzi vatrogasaca te drugoj koja se bavi izgradnjom toaleta u siromašnim zemljama.

Unatoč nezgodi, par je izašao i na drugi spoj.

– Drugi spoj proveli smo jako lijepo, no rano je bilo što govoriti. Ona je ljupka djevojka i lijepo nam je zajedno. Najteže stvari već smo prošli, no tko zna što budućnost nosi – rekao je Liam. 

Komentara 13

TO
tonytonytony
16:29 06.09.2017.

Dragi urednice! Molim te, ovoga tko je to napisao uputi direktno u Zvonimirovu na burzu... suludo u sto ste se pretvorili. Radije nemojte pisati ništa nego ovako nešto...

CI
cika123
14:22 06.09.2017.

Halo ljudi, ovo se zove novinarstvo???????????

Avatar Ironman0105
Ironman0105
19:57 06.09.2017.

nije najgori prvi spoj ikada, ali je definitivno najgori i najbezumniji clanak u Vecernjem, cak i od ove tzv novinarke....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije