Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJE ZARAĐUJU U FINANCIJSKOJ INDUSTRIJI
Povratak na članak

Prvi puni mjesec karantene: Evo koliko su pale prosječne plaće u ‘koronatravnju’

Najmanje prosječne plaće za travanj bile su u pripremi i usluživanju hrane – 4380 kuna, a najveće u financijskoj industriji (11.822 kn).

Komentari 3

NI
Nini istrijan
23:59 21.06.2020.

Financijska industrija??Sto mu je to?Najveci prosjek placa imaju oni koji ne proizvode nista !!

VL
DU
Deleted user
19:34 21.06.2020.

Samo o mirovinama i koliko su bijedni iznosi nitko ne piše. 40 godina staža i samo 3250 kn mirovine! Pa lud je svako tko će toliko godina raditi da bi u zasluženoj mirovini gladovao.

VL
Avatar bimbopus
bimbopus
20:38 21.06.2020.

ono kaj si ti financirao četrdeset godina svojim radom otišlo nešto u vjetar a nešto u ruke nekolicini sposobnih koji su rasprodajom stvarno postali najbogatiji postali najbogatiji

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.