Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav godišnji odmor

Proveli 14 sati među morskim psima – i preživjeli!

morski pas
Screen shot
26.04.2013.
u 11:30

Brat i sestra ovaj godišnji odmor u Svetoj Luciji nikad neće zaboraviti. Preživjeli su 14-satno plivanje među morskim psima.

Brat i sestra proveli su 14 sati među morskim psima i – preživjeli,  piše Telegraph. Dan i Kate Suski odlučili su jedan dan svog godišnjeg odmora na otočnoj državi Sveta Lucija provesti na malom ribarskom brodiću. Nisu ni slutili da će im se izlet pretvoriti u avanturu života.

Nakon što je, zbog jakih valova, more prodrlo u strojarnicu, brat i sestra, skupa s kapetanom i prvim časnikom morali su iskočiti iz tonućeg broda.

Udaljeni osam milja od obale, sat vremena čekali su da ih netko dođe spasiti. Kako nitko nije dolazio, hrabri brat i sestra krenuli su plivati prema obali i izgubili ostale članove posade iz vidika.

– Valovi su bili strašni, a počela je i kiša – prisjetila se Kate, ali najveći strah bio je od morskih pasa kojih je ovaj prostor prepun – dodala je.

Konačno, nakon 14 sati plivanja među morskim psima, došli su do obale.

Brat i sestra, prepričali su za Associated press, prenosi Telegraf, cijelo su vrijeme gledali smrti u oči, nagađali od čega će najvjerojatnije umrijeti te zaključili kako ne mogu vjerovati da su preživjeli.

Ministar turizma Svete Lucije ovo preživljavanje nazvao je čudom, a bratu i sestri dali su luksuzan apartman kako bi se što brže oporavili i zaliječili rane.

>>Zapalila auto nasred crpke vičući da je Bog

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije