Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čaglin
Povratak na članak

Prosvjednici: Vlada i HŽ su rupe bez dna, a Čaglin rezervat!

Šezdesetak stanovnika prosvjedovalo je nakon što je iz HŽ-a stigla službena informacija kako se željeznička pruga od Pleternice preko Čaglina do Našica ove godine neće obnavljati i njome vlakovi neće prometovati

Komentari 3

BK
bez.komentara
16:32 01.04.2012.

Glavno da se se*e po HŽ-u,a kad žele ukiniti neisplative linije onda protest,opet nije dobro,se*u po HŽ-u,a ne kupuju karte. Je***a ništa ne paše

VL
YO
yocko
17:34 01.04.2012.

Što če vam pruga i vlak kad svi imaju aute.

VL
ZO
zolja
19:34 01.04.2012.

Komentirate o kraju o kojem neznate ništa. Malo se raspitajte, pa ćete saznati da u tom nerazvijenom kraju nema gdje da se zaposli, da se radi toga teško živi, a da ljudi putuju pješke ili biciklima, jer nama lokalnog javnog prevoza, a o autima i gorivu da nepričam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.