Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napadi 11. rujna
Povratak na članak

Prošlo je 18 godina od terorističkih napada na SAD - ovo su činjenice

Gotovo 3000 ljudi poginulo je 11. rujna 2001., a tisuće su ozlijeđene

Komentari 14

KI
kimi
11:11 11.09.2019.

Znači na tečajevima se može naučiti upravljanje putničkim avionom i savladati vrlo precizna navigacija da bi se na kraju iz poluzaokreta precizno pogodio cilj...vrlo zanimljivo samo mi se čini da će na ovo profesionalni piloti pocrkati od smeha.

VL
MA
malitrn
11:46 11.09.2019.

Zašto se srušila zgrada 7 ?

VL
ST
stomugromova
16:30 11.09.2019.

Lijepo je to Mossad odradio.

VL
MM
Mirko_Motika
10:41 11.09.2019.

činjenice sigurno nećemo pročitati u novinama https://www.youtube.com/watch?v=HXYswf3lzU8&feature=share

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:17 11.09.2019.

wikipedija kaže 'Terorizam je smišljena uporaba nezakonitog nasilja ili prijetnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja straha, s namjerom prisiljavanja ili zastrašivanja vlasti ili društva kako bi se postigli ciljevi koji su općenito politički, vjerski ili ideološki.'. za ovaj čin je odgovornost preuzela jedna organizacija. što je bio cilj akcije? događaji koji su uslijedili, zajedno sa putevima novca, pokazali da je cilj bio ipak malo prozaičniji. talibani su bili smetnja al qaidi, i irak je bio smetnja, pa su razoreni. više od 5.000 mlrd dolara je utrošeno u taj 'rat'. osim vojno industrijskog kompleksa, nitko nije imao interes za ratom. sve u svemu, nakaradno režirano, svi upleteni, saudijci ostali zaštićeni, mada su bili glavni u akciji. a očito su još uvijek glavni. vratimo se definiciji terorizma. tko danas provodi nezakonito nasilje, zastrašuje? amerikanci. kako bi postigli ciljeve, političke, iza kojih stoje ekonomski, jer američku politiku financiraju milijarderi. sve sankcije koje ameri uvode rusima, kinezima, pomažu američkim firmama. rezultati njihove borbe protiv terorizma su zastrašujući. milijuni ubijenih, deseci milijuna raseljenih, države uništene, gospodarstvo uništeno... a ljudi, najveće žrtve, prisiljeni se vratiti u kameno doba, postati roblje u svojoj zemlji, pod vlašću rigidnih careva, a koje podržavaju amerikanci. nitko nikad nije iskoristio olimpijske igre kao amerikanci, koji su te 2002.-e, atlantu, iskoristili u tom 'ratu'. ratu za svoje interese.

VL
HU
hudarupa3
12:16 11.09.2019.

Neke stvari je bolje zaboraviti.

VL
WI
wiviamniya
11:19 11.09.2019.

Zlocinci teroristi nisu mogli razvaliti Ameriku, pa su se vratili dovrsiti Europu. Ne treba zaboraviti da su ti isti teroristi, nekoliko njih sto su rusili ''Kule Bliznace'', kojima je Alija Izetbegovic podijelio Putovnice, ratovali i u Bosni i Hercegovini protivv domicilnog stanovnistva u svojoj kuci i na svojoj zemlji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.