Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pismo komadini
Povratak na članak

'Proračun je pristran jer HŽ-u ide manje sredstava, a lukama više'

Što se tiče raspodjele proračunskih sredstava u resoru, Sindikat smatra da se stavka HŽ ne smije toliko marginalizirati, a stavka luka toliko favorizirati. Ako ima novca, treba ga biti za sve, a ako nema, nema ni za koga.

Komentari 2

BU
bubimima
18:59 15.02.2012.

Samo mi nije jasna jedna sitnica: ako u kćerinskim društvima ima 4980 ljudi, a to su u stvari nematične djelatnosti, na koga je Komadina mislio kada ispravlja svoj \"lapsus\" o 5000 otpuštanja. Zar misli likvidirati sva ta društva?

VL
DE
demokršćanin
22:03 15.02.2012.

ZAŠTO ČUĐENJE! Zar se zaboravilo od kuda dolazi Komadina.Iz Rijeke koja ima luku.No zaboravio je da se roba dovežena brodom koji pristaje u luci Rijeka može i treba kao najjeftinije prevoziti željeznicom,koje ne bi bilo da je nije izgradila Austrougarska.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.