Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IŠAO MU JE U POSJET

Pronašao prijatelja kako leži ispred vrata, nije mu bilo spasa

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
11.02.2019.
u 14:04

Nije ga uspio oživjeti pa je pozvao pomoć. Nesretnog muškarca nisu mogli oživjeti niti liječnici, a još nije otkriven uzrok smrti.

'Dođite čim prije, prijatelj mi je u nesvijesti' - javio je u nedjelju popodne hitnim službama 61-godišnji muškarac iz Ulice Petra Zrinskog u Zagrebu. Oko 14 sati ušao je u zgradu jer je trebao posjetiti prijatelja, prenosi 24sata. Kad se uspeo, pronašao je kolegu kako leži ispred ulaznih vrata. Nije ga uspio oživjeti te je pozvao pomoć.

Nažalost, nesretnog muškarca nisu mogli oživjeti niti liječnici.

Prema prvim informacijama, na tijelu nije imao neke tragove koji bi upućivali na to da je ubijen. Tijelo su prevezli na zagrebački Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje će utvrditi uzrok smrti.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
19:15 11.02.2019.

Nejasan naslov. Kome nije bilo spasa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije