Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pješačka zona

Prometni policajac motociklom udario u šestogodišnjeg dječaka

policija
Arhiva VL
21.01.2010.
u 17:07

Oko 14.30 prometni policajac motociklom je udario dječaka u pješačkoj zoni od Zente do Trstenika. Dijete je istrčalo kada je policajac na motociklu krenuo prema prekršitelju. Nije u životnoj opasnosti.

SPLIT - Oko 14.30 službenik prometne policije motociklom je udario šestogodišnjeg dječaka. Nesreća se dogodila u pješačkoj zoni od Zente do Trstenika.

Policajac je na tom dijelu šetnice kažnjavao vozače koji voze u zabranjenoj zoni. Primijetio je prekršitelja i motociklom krenuo prema njemu, ali je u tom trenutku dječak naglo istrčao i udarila ga je bočna strana motocikla. Šestogodišnjak  je zadobio teže tjelesne ozljede, ali nije u životnoj opasnosti. Policija moli sve očevice prometne nesreće da se jave na broj 92.

Ključne riječi

Komentara 6

DO
dovla
07:08 22.01.2010.

jako ljepo prije su naplaćivali kazne i hapsili a sad gaze djecu.....

DU
Deleted user
07:48 22.01.2010.

Uzel je motor u ruke i s njim lupil maloga? Ili je bocna strana zamahnula i udarila decka? Ili je clanak mogle biti na hrvatskom i imati naslov: Drot je vozeci motor lupil u decka ...

Avatar sultan46
sultan46
17:31 21.01.2010.

hahaha eto sada traze svijedoke,,jer nevjeruju svome poicajcu,,,skim si taki si....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije