Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem
Povratak na članak

Promašene optužbe Hvidre: Mrsić se od početka rata stavio na raspolaganje

Zbog prijedloga da se iz mirovinskog sustava izdvoje povlaštene mirovine Hvidra se obrušila na Miranda Mrsića, a onda se upleo i HDZ-ov ratni ministar.

Komentari 7

Avatar Kogbriga
Kogbriga
01:20 04.10.2019.

Mrsiću, gdje su pare????

VL
ZV
zvone02
23:42 03.10.2019.

perete nečistu savjest dr Mršiću i sličnima koji umjesto doktora humaniste postao lešinar najgore vrste. kome Mršić prodaje demagogiju i šuplje priče ako znamo da je prijatelj s Josipovićem a kakav je Josipović najbolje se vidi iz činjenice da je ugledne profesore koji ne prihvaćaju jugo udbašku huškačku i šovinističku propagandnu protiv hrvatskog naroda nazivao pogrdnim imenima. kad su ga tužili on je pozvao drugare iz ustavnog suda koji su ga suprotno zakonu zaštitili izmišljenim imunitetom eto je ta družina koja bi jela g** samo da su na vlasti i da sisaju krv onima koji zarađuju i financiraju njihov parazitski život. i Mesić je imao "genijalan" prijedlog da se štedi na pokopu branitelja. važno je da su sebi dobro natrpali džepove.

VL
BI
billynik
23:30 03.10.2019.

I što je radio kad se vratio, sigurno nije uzeo pušku i išao na liniju. Svi danas pričaju kako su se stavili na raspolaganje, samo oni koji su rat proveli na crti obrane danas trebaju šutiti, a pogotovo ako susu nekog izgubili onda trebaju žalovati sami i u tišini.

VL
Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
06:56 04.10.2019.

Mrsic se stavio na raspolaganje, al eto njime nitko nije raspolozio.

VL
JW
Jim West
23:54 03.10.2019.

Ma te komunističke niškoristi iz Hvidre trebaju neprijatelje da opravdaju primanje novca iz proračuna. I, kao po običaju, ispali su neznalice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.