Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN GRADA ČAKOVCA
Povratak na članak

Projekti vrijedni 150 milijuna kuna, projektira se i Regionalni teniski centar

Gradonačelnik Stjepan Kovač istaknuo je da će se, iako je COVID-19 poremetio mnogo toga, velike investicije koje su planirali kad su donosili proračun za ovu godinu i realizirati.

Komentari 3

NE
Neo001
16:20 29.05.2020.

Čakovec i Međimurje imaju najgoru lokalnu upravu u Hrvatskoj, koja je kriva za zaostajanje grada i županije, pljačke naroda i prekobrojno uhljebljivanje levog kadra u svim mogućim i nemogućim pozicijama. Takav negativan odnos kriv je za masovno iseljavanje mladih iz Međimurja, koji seu svugdje doboro došli jer se zna da su iz tog kraja marljivi, sposobni ljudi, koji se brzo prilagode domaćinskom narodu, a na žalost brojni i asimiliraju. 2 godine obnavljaju 50 metara jedinog nadvožnjaka u gradu, od romske populacije stvorili su nepopravljivi problem... ima na žalost puno toga negativnog

VL
Avatar KimberlyQW82
KimberlyQW82
23:44 29.05.2020.

w​​w​​w​​.​​l​​o​v​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b

VL
Avatar KimberlyXC74
KimberlyXC74
23:43 29.05.2020.

w​​w​​w​​.​k​i​​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.