Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pamela Anderson
Povratak na članak

'Progresivci diljem svijeta neposluhom zovu da se probudimo'

Nekadašnja zvijezda 'Baywatcha' otkriva da putuje po svijetu i doživljava ga kao zagonetno i čarobno mjesto, no istovremeno i zabrinjavajuće.

Komentari 2

MA
Matrix5
17:32 28.12.2018.

nisam sve pročitala nemrem komentirati

VL
ZA
Zapadnjak
11:43 28.12.2018.

Mozete sad sa mnom napraviti jedan interview o, recimo, baseballu jer nemam pojma o njemu kao sto ni pamela nema pojma o politickim prilikama u europi, nema dubine, samo glupe i povrsne generalizacije temeljene na osjecajima, a ne cinjenicama, interview ovakve kvalitete mogao je dati bilo koji prosjecni birac pokupljen na ulici...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.