Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li u pravu?

Profesorica joj prigovorila zbog prekratkih hlačica, a njezin odgovor šokirao je sve

Letitia Chai
Foto: Screenshot
1/3
10.05.2018.
u 20:38

Studentici se nije svidjelo što joj profesorica prigovara zbog način odijevanja pa je otišla korak dalje

Studentica Letitia Chai s američkog sveučilišta Cornell iznenadila je sve svojim postupkom nakon što joj je jedna profesorica prigovorila da je na nastavu odjenula prekratke hlačice.

Djevojka je u subotu imala prezentaciju seminara na fakultetu pred ostalim profesorima i studentima kada je u jednom trenutku počela svlačiti odjeću koju je imala na sebi.

Foto: Screenshot/reuters

Objasnila je kako je to učinila jer joj je profesorica Rebekah Maggor tijekom probne prezentacije ranije tog tjedna rekla da su joj hlačice prekratke.

Studentica je snimku svog svlačenja objavila na Facebooku te je prepričala što ju je na to potaknulo.

– Profesorica mi je rekla pred cijelom dvoranom da odvlačim poglede mladića sa sadržaja svoje prezentacije na svoje tijelo. Rekla je da šaljem poruku svojom odjećom. Odgovorila sam joj da neću mijenjati svoju odjeću kako bi se ona ili netko drugi osjećao ugodnije – objavila je Letitia.

No, nakon te probne prezentacije 11 od 14 studenata poslalo je zajedničko priopćenje u kojem su objasnili kako se profesorica samo krivo izrazila te da je željela naglasiti važnost profesionalnog ponašanja u određenim situacijama.

Djevojka, očito, ne zna što to znači pa je iste hlačice odjenula i dan kada je seminar prezentirala i ostalim profesorima, no tada je otišla korak dalje pa je prezentaciju odlučila dovršiti samo u donjem rublju.

Komentara 10

OB
ObrenM
21:37 10.05.2018.

Prostitutka.

Avatar Ashley
Ashley
01:37 11.05.2018.

Kretenizam...

OK
Omladinac koji to nije
07:40 11.05.2018.

Civilizacija polako propada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije