Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problem riješen
Povratak na članak

Prof. Davor Miličić: Na Rebru nema liste čekanja za ugradnju stenta

Na Klinici za bolesti srca i krvnih žila na Rebru nema lista čekanja za ugradnju stentova! – tvrdi pročelnik Klinike prof. dr. Davor Miličić.

Komentari 13

GO
gotama
20:32 28.10.2010.

ti stentovi su kao sveta vodica...niti pomazu niti stete...operacija kosta 5-6 tisuca eura a gotova je za pola sata....nedavno je njemacki fokus opsirno pisao o tome......no pisao o tome......

VL
FR
friz
20:30 27.10.2010.

ma prof.Miličiću svaka čast!!Osobno sam se u to uvjerio.Ovog čovjeka krasi,ljudskost,ljubaznost,koreknost,strpljivost , požtvovnost ,a prije svega profesionalnost.Kada smo tražili pomoć od njega maksimalno se angažirao, i pomogao.Zahvaljujući njemu i kardiokirurzima,majka moje supruge i dan danas je živa i solidnog zdravlja. A imala je vrlo,vrlo tešku operaciju na srcu.Još jednom veliko hvala prof.Miličiću ,kardiokirurzima i svom osoblju na Rebru.

VL
CH
chemica
02:08 28.10.2010.

Ma možemo mi imati hiljadu Miličića, ali u ovakvoj lopovskoj državi su bespomoćni. Ima prekrasnih ljudi, ali što to vrijedi kada su sam sustav stvorili zločinci na svoju sliku i priliku. Šeks, Milinović, Šuker... Kako bi država koju takvi vode mogla biti normalna?

VL
DO
doktorica
11:19 28.10.2010.

Pozivamo vas da nas upozorite ako imate problema s bolnicama. Javite se na e-mail: zastupnik@vecernji.net......imamo problema sa političarima koji bi trebali biti u službi građana i njihov servis,pa zašto ne daje VL taj e-mail?!

VL
OB
-obrisani-
11:48 28.10.2010.

@@@@ DOSTUPNOST Ne osvrčući se na dobronamjernost i požrtvovnost prof. Miličićaa.....ali ostaje gorak okus istjerivanja prava i dostupnosti zdravsvenih usluga najviše životne kategorije, angažmanom javnih tiskovina i glasila kao jedina sigurna alternativa.

VL
MM
Mladen Miletić
11:53 28.10.2010.

Prof. Davor Miličić: Na Rebru nema liste čekanja po 2-5 godina za ugradnju stenta...

VL
DU
Deleted user
12:53 28.10.2010.

Meni se ipak čini da je kardiolog pokušavao pacijentu nešto reći, da postoje \"zalihe\" stentova, koje se otvaraju posebnim \"ključem\", no ovaj ga krivo razumio, jelte...

VL
Avatar ludi kekec
ludi kekec
15:30 28.10.2010.

zar čovjek mora zvati novinare da bi dobio termin za operaciju??? ili treba šušnuti neku pinku pročelniku...

VL
RO
rommy
15:53 28.10.2010.

U bolnicama postoje liste čekanja za one koji idu na uputnicu,a za cash(u džep)ne postoji lista čekanja.Znam to iz osobnog iskustva.Za cash dođeš u bolnicu,legneš u krevet,obaviš sve pretrage...i dobiješ terapiju(najčešće su to izkeširane operacije)

VL
KR
Kronika
16:47 28.10.2010.

Iz osobnog iskustva znam da na rebri nema liste čekanja, jer se radi po protekciji, podobnosti i podmazanosti. A dotični \"profesor\" Miličić laže.

VL
SC
scary
19:50 28.10.2010.

nema liste čekanja - čim platiš, odmah te prime na operaciju. milinović očito sjedi na ušima kad mu je promakla ona hdzovska omiljena o tome da nema nedodirljivih. ili stvarno nema nedodirljivih, ali nema ni volje da se neke dira.a. a trebalo bi. kako se samo nadam da će i ovaj dio liječnika koji se ponašaju kao ucjenjivačka marva jednom biti u situaciji da se nema para, srce ne radi, a operacija se odgađa - do daljnjega. pa si ti misli.

VL
PI
pipica
00:08 29.10.2010.

Rebro najbolja bolnica na svijetu,zato hebrang i prijatelji iz sabora idu na lječenje u Austriju

VL
MA
maxx
10:08 29.10.2010.

Ovo ljeto dospio sam na Rebro zbog infarkta, bez \"protekcije\" i poznanstava, onako, s ulice, i u tjedan dana boravka u bolnici vidio sam osam drugih hitnih slučajeva ugradnje stenta. Ništa osim vrhunske profesionalne usluge lječnika i osoblja, naporna rada i požrtvovnosti za malu plaću! Ti ljudi zaslužuju poštovanje, a ne javno denunciranje i iskaljivanje individualnih frustracija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.