Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama na kolodvoru
Povratak na članak

Prodali im karte za autobus koji ne vozi: Satima u Vodicama tražili prijevoz za Zagreb

Zagrebačka obitelj zaglavila je na kolodvoru u Vodicama jer je kupila karte za autobus koji od 1. srpnja do 31. kolovoza ne vozi iz Vodica za Zagreb, no oni to tada nisu znali

Komentari 3

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
08:27 04.07.2019.

Koji naslovi, "drama u Vladi, drama na autobusnom kolodvoru". Da nije I drama u spajzi Mice Trofrtaljke jer se smanjuje zaliha slatkog od jabuka?

VL
ST
stefj
09:05 04.07.2019.

Interesantno... Obično se radi na tome da turisti pošalju novac, a uopće ne dođu, no ovaj puta turiste nisu pustili da odu...

VL
DU
Deleted user
10:28 04.07.2019.

Načelno govoreći, ogromna je razlika u percepciji overbooking-a kad su u pitanju avioprijevoznici, gdje se to tumači kao onaj krajnji kunst marketinga, da se proda više karata nego što ima sjedala i time se ponose i najviše skupe avio kompanije svijeta, od busnih prijevoznika - gdje svaki takav, možda i nenamjeran pokušaj, skonča u medijima popraćen narodnim gnjevom. Dakle, ni med cvetjem ni pravice! Da je neka aviokompanija preko neke agencije prodala karte za nepostojeći let - ništ, ujeo vuk magare!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.