Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Badnjak

Probušio gume na jedanaest automobila

policija
26.12.2010.
u 13:09

U riječkom Novom naselju Krnjevo nepoznati je počinitelj probušio 20 guma na parkiranim automobilima, u Cambierijevoj je rastojeni mušakarac sjekirom oštetio devet vozila

Božićno jutro za jedanaest vlasnika automobila parkiranih ispred zgrade u Kršinićevoj 28, u riječkom Novom naselju Krnjevo bilo je sve prije nego li idilično. Naime, policiji još uvijek nepoznati počinitelj u noći na subotu probušio je 20 guma na parkiranim automobilima. Na nekima od njih probušio je jednu, a na drugima dvije ili čak tri automobilske gume.

Sreće nisu imali niti vlasnici vozila parkiranih u Cambierijevoj ulici, gdje je psihički labilni muškarac u noći na Badnjak sjekirom uništio devet automobila. Počinitelj je zadržan na psihijatriji.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Antiša
21:10 27.12.2010.

Kako znate da je on, a ne ona ili njih više. Do kada će nepismeni uređivati Večernji, a toliko je pismenih na burzi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije