Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INDIJA Sreća u nesreći šestogodišnjaka iz Ranchija

Probila ga šipka, a samo lakše ozlijeđen

13.03.2009.
u 18:42

Nevjerojatnu “milimetarsku” sreću imao je šestogodišnji Mihir Kumar u nesreći koja ga je mogla stajati života. U četvrtak navečer u milijunskom gradu Ranchiju u središnjoj indijskoj državi Jharkhand slavio se sveindijski proljetni festival Holi.

Odrasli su ludovali ulicama posipajući se šarenim prahom i polijevajući vodom, a on se, bez nadzora starijih, igrao blagdanskoga ludovanja s vršnjacima na ravnom krovu obiteljske kuće. Pao je i nabio se na metar i pol dugu željeznu šipku! Odrezali su je i zajedno s dječakom prevezli u Medicinski institut Rajendra.

Dr. Sandeep Agarwal, jedan od trojice kirurga koji su puna tri sata dječaka operirali i iz njega izvukli šipku, izvjestiteljima je rekao da je dječak imao nevjerojatnu sreću: dva i pol centimetra debelo željezo probilo mu je donji dio grudnoga koša, no nijedan mu vitalni organ nije ozlijeđen! Dječak je izvan životne opasnosti i liječnici kažu da će se brzo oporaviti, ali će se sigurno do kraja života sjećati jake boli i sreće u nesreći koja bi, da mu sudbina nije bila sklona, mogla biti kobna.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije