Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podignuta optužnica

Probacijskoj službenici zaprijetila da će ju zapaliti i ubiti socijalnu radnicu

policajac
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL, Ilustracija
25.09.2020.
u 09:48

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je podiglo optužnicu protiv 40-godišnjakinje koja je djelatnici Centra za socijalnu skrb i probacijskoj službenici prijetila ubojstvom

Baš na dan Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, koji se obilježava u spomen na tri ubijene žene na zagrebačkom Općinskom sudu 22. rujna 1999., Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je podiglo optužnicu protiv 40-godišnjakinje koja je djelatnici Centra za socijalnu skrb i probacijskoj službenici prijetila ubojstvom.

Prema optužnici, 31. kolovoza 2020. u Varaždinu je mobitelom u dva navrata nazvala probacijske službenice i rekla da će otići u Čakovec i ubiti službenicu Centra za socijalnu skrb , te da će zapaliti i ubiti probacijsku službenicu.

- U optužnici je predloženo da se okrivljenici produlji trajanje mjera opreza zabrane približavanja i zabrane uspostavljanja ili održavanja veze s oštećenicama - ističu u DORH-u. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije