Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U STRAHU SU VELIKE OČI
Povratak na članak

Prizemljili zrakoplov jer je putnica mislila da sjedi kraj terorista

Žena je tvrdila da Iračanin koji sjedi do nje na mobitelu ima poruke koje ga povezuju s Islamskom državom

Komentari 4

CE
centirion
05:06 28.03.2016.

Bit ce toga jos!

VL
JE
jedna
17:13 27.03.2016.

bolje sprijecit nego ljecit

VL
DU
Deleted user
08:36 28.03.2016.

nije ona mislila da sjedi kraj terorist vec je sjedila ,jer su svi teroristi sa svojom vjerom i svojim obicajima neka se vrate u svoj mravinjaki nijednog netreba pustat preko granice ni na skolovanje niti na lijecenje eto vam primjera u koreji skolovali ga u swicarskoj a sada prijeti bombama svijetu odjebite sa vasom demokracijom i humanoscu desnica treba pod hitno ocistit evropu isto kao i 41g

VL
RA
ranko75
10:51 28.03.2016.

Ma super je ona to ocjenila, avion je poslije odlijetio, a ona i taj osumnjiceni ostali da se razjasne sa policijom. Propale im karte.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.